9 Temmuz 2010

2010 - 2011 Fiorentina Formaları


Yeni formaların nasıl olacağını beklediğimiz bu günlerde rengi mor beyaz olan diğer takımların yeni sezon formalarına bir göz gezdireyim dedim. İlk olarak Fiorentina'yı araştırdım. Renklerinden dolayı sempati duyduğum ve sendiğim tek yabancı takım Fiorentina... Bilindiği üzere Fiorentina birkaç sezondur Lotto marka forma giymekte. Geçtiğimiz hafta Giresunspor'un Lotto giyeceğini duyduğumda belki bizimkiler de Lotto ile anlaşmıştır diye düşünmüştüm. Fakat formalarımız Umbro olucak yüksek ihtimalle.

Ne tesadüftür ki, Fiorentina da bu sene alternatif renk olarak sarı formayı seçmiş. Fiorentina zaten sarı rengini daha önceleri formasında dikişlerde ve numara fontlarında kullanıyordu. Sarı formalarının renk tonunu pek sevmedim. Ama mor formada numarada kullanılan bronza yakın sarı Fiorentina formasında hep şık durmuştur. Bizim mor formada da belki sarı numara ve isim fontlarında kullanılmış olabilir.





Gerçi formalar yaptırılmaya başladı ve piyasaya sunulacak olan tasarım çoktan belli oldu. Uğurcan Ataoğlu'nun forma işine el attığını düşünürsek insan her sene yapılan ortalama şeylerden biraz daha fazlasını bekliyor.


Fiorentina mor,beyaz ve sarı formalar üretmiş. Çubuklu forma zaten kullanmıyorlar. Ama bizim çubuklu formamız illaki olucaktır.
Yeni formalarımız çıkana kadar başka başka mor formalar bulursam paylaşmaya devam ederim.


2 yorum:

  1. formaları gayet güzel bizimkide bu sarılar gibi olursa süper olur

    YanıtlaSil
  2. Sarı forma değilde benimen çok hoşuma giden mor formaları. numara ve futbolcu isminde kullanılan koyu sarı ile mor çok uyumlu olmuş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...