8 Ekim 2011

Football Manager 2012 | Orduspor


Tutkudur FM/CM serileri. Babam için hep saçmadır mesela. Yuvarlak yuvarlak adamları izleyerek ne zevk alıyorsun der dururdu. Dışardan bakınca haksızda sayılmazdı hani. Gerçi artık yuvarlak yuvarlak adamlarda kalmadı. 3D maç motoru bi nebze olayı başka yerlere taşısada hiçbir zaman yuvarlak arkadaşlarımızın oynadığı futbolun yerini almayacak bende. Nasıl başlarsan öyle seversin ya. Mesela, çizgi filmlere bakalım. Artık hangi çizgi film var ki izlenesi bizim gözümüzde? Büyüdüğümüz için mi? Hayır bence. Teknoloji ne kadar gelişirse çocukluğumuza dair sevdiğimiz şeyler kalmıyor, şimdiler daha kötü geliyor gözümüze.
Football Manager serisininde 2012 demosu çıktı dün (en azından ben yazıya başlarken öyleydi) itibariyle. Tabi demo olduğu için alıp Orduspor'umuzu maç yapamadık ama resimlerle takımımızın profili ve bazı oyuncularımızın profillerini sunmak istedim sizlere.
Sevgilerle....

Kale
Defans
Orta Saha
Forvet

Görüldüğü üzere demo sürümünde Culio - Stancu gibi futbolcularımız bulunmuyor. Tam sürümde tabi ki eksik yada fazla olan futbolcular düzenlenecektir. Football Manager tarihinde hep Orduspor'umuzu aldığımızda Süper Lig'e çıkartmaya çalışırken, bu sene ilk defa takımımızın oyuna Süper Lig'de başlayacak olması güzel. Üzücü olan taraf ise Süper Lig'e çıktığımız bu sezonda FİFA 2012'den Türkiye Ligi'nin kaldırılması...
Görsellere devam edelim;

Teknik Kadro

Profil (Karadeniz Derbisi vs Giresunspor - Ezeli Rakip: Giresunspor - Diğer Rakip: Eskişehirspor)

Kardeş Kulüp Fiorentina :)

Saso Fornezzi

Jean-Jacques Gosso

İrfan Başaran

Miguel Garcia

Tobias Nickenig

Selçuk Şahin

Yalçın Ayhan

Osei Banahane

Wilfried Dalmat

Fatih Tekke

Numan Çürüksü

Ali Çamdalı

Unutmayalım ki; "FM diyorsa doğrudur."

5 yorum:

  1. Son gün transfer olan Fatih Tekke var, daha önce transfer olan Culio ve Stancu yok.

    Ne alaka :)

    YanıtlaSil
  2. abi bende indirdim demoyu hiç bir oyuncu görünmüyor orduspordan.. napmak lazım oyuncu profillerini görebilmek için..?

    YanıtlaSil
  3. Favori kulüp olarak Orduspor seçerseniz tüm futbolcular görünür.

    YanıtlaSil
  4. seçtim ama bi gelişme göremedim. bende mi bi problem war acep..?

    YanıtlaSil
  5. yaptım ama bi gelişme göremedim. bende mi problem war acep.?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...