31 Mayıs 2012

Mor&Beyaz | Tobias Nickenig



Geçtiğimiz sezon başı Bundesliga 2 takımı Osnabrück'den transfer etmiştik Tobias Nickenig'i. Metin Diyadin Nickenig'in transferinde oldukça ısrarcı olmuş ve neticesinde de Nickenig Süper Lig kadrosunda yer alan ilk yabancı futbolcularımızdan biri olmuştu. Sempatik tavırları, samimiyeti, Türkçe'yi öğrenme çabaları ile kısa sürece taraftarın en çok sevdiği isimlerden birisi olmuştu Nickenig.

Taraftar ve Nickenig arasında oluşan samimiyete rağmen Nickenig'in Orduspor kariyeri pek de iyi başlamadı. Sezon başında yaşadığı sakatlık, sonrasında Metin Diyadin'in kendisine şans vermemesi, en son da Hector Cuper tarafından kadroda düşünülmemesi nedeniyle onun adına iyi bir süreç yaşanmadı. Devre arası farklı bir takıma transfer de olmayınca ligin ikinci yarısını A2 takımı ile birlikte geçirdi. Sadece 7 maçta forma giyebildi ama oynadığı kısa süreye rağmen Orduspor taraftarında ayrı bir yeri var Tobias'ın.

Tobias Nickenig geçtiğimiz günlerde Bundesliga 2 takımlarından Erzgebirge Aue ile sözleşme imzaladı. 1 yıllık Türkiye macerasından sonra kariyerine Almanya'da kaldığı yerden devam edecek. Tesadüf mü bilmiyorum ama ortada hoş bir durum var. Yukarıdaki fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi Nickenig'in Orduspor'a gelmeden önce formasını giydiği takımın ve yeni takımının renklerinin mor&beyaz olduğunu göreceksiniz.

Tobias Nickenig'e yeni takımında başarılar dileyip son bir mesajla noktayı koyalım. Nickenig'in 2. fotoğrafta üzerinde olan T-Shirt ne güzel birşey öyle... Uğurcan Ataoğlu umarım bu yazıyı okur, fotoğrafı görür. Hazır yaz da gelmişken böyle bir ürün ne güzel olurdu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...