6 Mayıs 2012

Hoşgeldin Elazığ !


8 sene sonra tekrar Süper Lig'deler.
Hoşgeldiler,
Yakıştılarda.
Bank Asya'da şansımızın hiç tutmadığı takımlardan birisi olarak kazınmışlardı hafızalarımıza.
Seneye bu şanssızlığıda kıracağız inşallah.
2 sene boyunca doğru işler yaptılar. Başarının her zaman parayla, isim yapmış oyuncularla gelmediğini kanıtladılar. Konyaspor'da bunu başaracaktı ama takıldılar son 2 haftada. 2 senede 2 lig atlamak tarifsiz bir başarıdır.
Asıl önemli olan bundan sonrası...
1- O stadın zemini hiç zaman kaybetmeden değiştirilmeli.
2- Bülent Uygun dolayısıyla bir çok futbolseverin gözünde bir anda antipatikleşen Elazığspor, yine aynı teknik adamla geçen senenin Bucaspor'undan ders çıkarmalı.
Buca'yı yarı yolda bırakan Bülent Uygun, bir Bucaspor maçıyla başka takımın başında şampiyonluk kutlaması gayet ironik oldu.
"Ahanda geldiniz", hoşgeldiniz Gakgoşlar...

Özet:
Haftaya Bank Asya 1. Lig'inde kim iyi kim kötü herşey belli olacak. Uzun uzadıya birşeyler karalayacağımız çok malzeme çıkacak. Onun için fazla açılmıyorum bu hafta.
Çaykur Rizespor - Akhisar Belediyespor maçı, Fenerbahçe - Galatasaray maçı kadar ilgi çekecek haftaya. Şimdiden bu maçı düşündükçe ben heyecanlanıyorum.
100. yılını kutlayan Karşıyaka, çok saçma bir duruma düştü. Son haftaya girilirken ya Giresun yada Karşıyaka 2. Lig'e düşecek. Şaşırttı Karşıyaka.
Karşıyaka - Gaziantep B.B. , Sakaryaspor - Giresunspor maçları bittiğinde ise düşen son takım belli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...