13 Mayıs 2012

Siz Her Gün Cansınız Kutsalsınız




Biz onları değil bir güne, bir ömre sığdıramayız. Ondandır ki bu gün semboliktir. Onlar bizim her gün baş tacımızdır, en kıymetlimizdir. Onlara göre ortada hesap yoktur,çünkü onlar karşılıksız severler.. Bize göre borçları ödenmez..

Gönüllerimizin şampiyonları..Var olduğunuz her güne şükürler olsun..

Anneler günüyle bağlantılı olarak bir parantez daha açalım. Orduspor yöneticisi Akın Çiçek ile alakalı olarak yazdığımız yazıyı, Anneler Günü yazımızın yayınıyla birlikte kaldırıyoruz. Gözümüzden sakındığımız Orduspor’umuzun yöneticisi olmanın gerektirdiklerini hatırlattığımızı ve yazının amacına ulaştığını düşünüyoruz. Bu yazı bizim arşivlerimizde varlığını sürdürecek ve duruşumuzun bir parçası olmaya da devam edecektir. Şu unutulmasın ki, Divane Aşık Gibi blog, karşılıksız Orduspor sevgisiyle kurulmuş, dolayısıyla sadece bağlı olduğu renklere karşı sorumluluk taşıyan, bağımsız bir taraftar bloğudur. Blogdan hiçbir yazı biz bu konuda bir irade ortaya koymadıkça, hiçbir şekilde kaldırılamaz. Blogda yayınlanmış yazılarla alakalı rahatsızlık duyanların, nasıl bir üslup kullanmaları gerektiği konusunda da, gerekli mesajların yerine ulaştığını umuyoruz.

Son olarak, söz konusu yazının altına düşmüş bir yorumu daha irdelemekte fayda görüyoruz. “ultrastribun” isimli kullanıcı, “Kabullenin artık şunu. Orduspor taraftarı hiç bir zaman Karşıyaka, Eskişehir, Bursa vb. semt ve şehirlerinin taraftarı gibi olamaz. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Sonra da ben...” şeklinde bir yorumda bulunmuştur. Öncelikle bu yorumu yapma konusunda ona cesaret verenler utanmalıdır. Orduspor taraftarı söz konusu şehirlerin geçirdiği mücadele zamanlarının farkındadır. Yapılan yorum bile Orduspor taraftarının ve Ordu şehrinin doğru yolda olduğunun kanıtıdır. Çünkü söz konusu mücadele bazılarının keyfini kaçırmıştır. Biz, Ordusporluluk bilincinin şehirde yükselmesi uğruna bu şekilde mücadele verirken, şehrimizden, bizden bildiklerimizden darbe yemek, canımızı her şeyden çok acıtmaktadır.

Divane Aşık Gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...