17 Mayıs 2012

Final Zamanı | Orduspor vs Gaziantepspor

Herşeyden önce şunu söylemek gerekir. Taraftarın deyimiyle gazozuna bir kupa dahi olsa biz bu kupayı sonuna kadar hak ettik. Şampiyonluk Play Off'un da bile stadlar boş kalırken Orduspor taraftarı ne olduğu belli olmayan bu turnuvanın hakkını sonuna kadar verdi.

Türk futbolunun gırtlağına kadar pislik deryası içinde yüzdüğü bir ortamda geçen hafta Süper Ligin Şampiyonu belli oldu. Birinin diğerinden farklı olmadığı bir ortamda Türk futbolunu bu hale getiren taraflar şampiyonluk ve Avrupa için mücadele ettiler. Onlar kendi kendilerini yiyedursun biz bugün gazozuna olsa dahi tertemiz bir kupa kaldıracağız inşallah.

Kupaya gazoz kupası dedik, ne idüğü belirsiz dedik, onlarca şey söyledik ama Orduspor armasının olduğu her yerde olduğumuz gibi bugün de İnönü'de armamızın, sevdamızın yanında olacağız. Bu kötü sezondan geriye ufak da olsa bir anı kalsın istiyoruz. İstanbul'daki bütün Ordusporluları bugün İnönü'ye bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...