28 Eylül 2012

Zirve Aşkına | 6.Hafta Orduspor - Galatasaray


Bu maça çıkarken atabildiğimiz "Zirve Aşkına" başlığı bir çok şeyi açıklıyor aslında. Ligde 6.hafta oynanacak ve Orduspor, Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte yenilgisiz yoluna devam ediyor. Puan tablosuna baktığımızda ilk 6'da İstanbul dışından tek takım Orduspor. Federasyonundan, medyasına Türk futbolunun her zerresinde varlığını hissettiren İstanbul hegemonyasının karşısında gösterdiği duruşa, ortaya koyduğu hedeflere, davasına yakışan bir Orduspor. Taraftar sayısıyla büyüklük yarıştıranların dünyasında, yüreği büyük bir Orduspor.. 

Bu tablo bizim için yarınki maçın sonucundan önemli de olsa, yenilmezlik serisinin sürmemesi için hiçbir sebep yok. Ocak ayından beri dış sahada kaybetmeyen bir Galatasaray varsa, Aralık'tan beri mabette bileği bükülmeyen de bir Orduspor var.. 10 kişi kalmış Belediye maçındaki endişe veren oyunun sebebinin kırmızı kartın rakibe direnç, bize rehavet olarak yansıması olduğunu düşünüyorum. Bu maçın atmosferinin çok daha farklı olacağı kesin.. Takımın bu maça diğer maçlardan çok daha farklı bir özgüven ve motivasyonla çıkacağı da malum.  Gerçek potansiyelimizi sahaya yansıttığımız zaman Ordu'da yenemeyeceğimiz takım yok. Tribün ve takım elinden gelenin bir fazlasını sahaya yansıtacak ve bugün sahadan mutlu ayrılan biz olacağız, buna inancımız tam. Haydi YENİLMEZ ORDU'M, İstanbul hegomanyasına bir fiske daha vur!

TRES PUNTOS!

3 yorum:

  1. GS fark atar hocam , fazla iyimser bir yazı olmuş bence :)

    Fatih

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...