28 Nisan 2011

Juninho Pernambucano

Juninho Pernambucano Vasco do Gama'ya döndü. Sponsor ve primler hariç aylık 260 euroya anlaşma sağladı. Lyonda 8 sene forma giyip 7 sampiyonluk yuzugu takan biri o. Frikik ustasi ortasaha brezilyanin son 10 yilda cikardigi en iyi 10 numaralardan bir tanesi ve Juninho'nun Lyondaki harika golleri hala hafizalarda. Her Brezilyali gibi oda memleketine dondu.

Lyondan sonraki duragi Katar El Gharafa'da forma giyiyordu. Ulkemizden giden Elona,Lincoln gibi oda memleketine ilk takimina Vasco da Gama'ya dönüyor. Yillik ucretinde libertodores kupasina katilmasi ve takimin form grafigine gore primlerinin degiseceginide belirtmis. Bu yaziyi niye kaleme aldim adamdaki doygunluk seviyesi futbola degil tabiki ama sanirim bana paraya doymus gibi geldi her basarinin bir odulu vardir elbette bu hedefleri basarabilirse Juninho ve takimi elbetteki parasini primini alacaktir.

Kendi sitesinden ki aciklamasinda soyle diyor ticaret yapmaya gelmiyorum. Minimum maaşa anlaştım ve hedeflerimize ulaşırsak daha fazla kazanacağım. Bizim buralardan donenlerin leblebi gol atmalarinin yaninda performanslarinin ust seviyelere cikmasi Juninho icinde olacaktir bu kacinilmaz adamlar ata topragina dondumu yeniden dogmus gibi oluyorlar.
Neyse Allah mutlu mesut etsin ne diyelim bir diger 10 numarada artik Brezilyada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...