25 Nisan 2011

Müslüm Yelken ve Milli Takım...

İlk yarının son zamanları, Müslüm Yelken'in açıklamaları. Müslüm hedefinin Milli Takım olduğundan bahsediyor. Hakkını yemeyelim iyi de oynuyor. Ama iki maç iyi bir maç kötü, bir maç iyi iki maç kötü. Oynadığı zaman neler yaptığını bildiğimiz için çok fazla dert olmuyordu sahada döküldüğü zaman. Nedir derdi diye sorup soruşturuyorduk psikolojisi bozuk cevabı alıyorduk. Nasıl bir psikoloji, neyin ürünü bu adamdaki psikoloji çözemedik vallahi.

Bir futbolcunun kötü oynama hakkı vardır. Daha önce de dedik, sezon içinde zaman zaman düşüşler yaşanır ama sen ligin ikinci yarısından bu zamana kadar her maçta döküldüysen sana ne denir Müslüm. Takımda alternatif olmadığı için forma giydiğinin farkında mısın ? Yoksa oynadığın futbolun beş para etmediğinin farkında mısın ? Milli takıma bu futbolla mı gideceksin ? Yada kafanda başka şeyler mi var. Hoş duyuyoruz Buca ile anlaştığın söylenmekte. Sezon sonunda çekip gideceksin ya, formasını terlettiğin takımın şuandaki durumunun senin umurunda dahi olduğunu zerre kadar düşünüyorum. Yeteneğin ve kafanın içinde beynin var belki ama malesef kullanmayı hiç düşünmüyorsun. Bizler sabır taşı değiliz Müslüm. O giydiğin formanın aldığın paranın hakkını vermek zorundasın. 15 maçtır yerlerde sürünerek olmaz bu işler. Senin psikolojinde bizi alakadar etmez..!

Maç yazısında söyledim kimseye bundan sonra yüklenmeyeceğiz diye ama hak edenlere bu satırlardan herşey söylenecek. O formanın hakkını verenlerin hakkını nasıl ödeyeceksin çok merak ediyorum. İnsanda bir gram utanma, arlanma olur. Arkanda oynayan sakin Selçuğu bile delirttin ya helal olsun sana. O güzel beynini biraz kullanarak futbol oynasaydın dün ilk 30 dakikada 3 tane gol atardı bu takım ama senin yaptığın top ezmekden başka birşey değil..!

3 maç kaldı. Giydiği formaya ihanet edenleri çok iyi biliyoruz. Bu takım belki play off'lara kalacak ama ilk 2'den çıkmamasının sebebi senin gibi işini iyi yapmayan, kendini futbolcu zanneden, profesyonellikten nasibini almamış futbolculardır. Sezon sonunda Buca'ya mı gidiyorsun nereye gidiyorsun onun kararını sen verirsin ama ilk önce o giydiğin formanın, aldığın paranın hakkını ver ondan sonra nereye gidersen git. Bana kalsa bir dakika takımda tutmam. Emre Özkan oynasın, Sinan oynasın. Olmadı A2 takımdan genç bir kardeşimiz oynasın. Ama alternatifin olmadığı için eminimki o formayı giymeye devam edeceksin. Belki Play off maçlarında da oynayacaksın ama senin o formaya ihanet ettiğin gerçeğini değiştirmeyecek bunlar.

Keyfin bilir. İster oyna, ister o sahada sürünmeye devam et...
Bundan sonra bizim yapacağımız bişey yok. Metin Hocaya kalmış seni oynatıp oynatmamak ama bunları bil. Bizim gözümüzde eski Müslüm olmadığını bil..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...