18 Nisan 2011

Provakatör İbrahim Şahin

Şurdan direk bodoslama soy sop söverek cümleye girsem kimsenin ne yapıyorsun sen demeye hakkı yok. Bir kere olsun yüzümüz gülsün be. Hep mi karaktersiz kişiliksiz adamlar bize denk gelir. Kimsin sen İbrahim Şahin ? Takıma geldiğinden beri bu taraftar senin arkanda durdu. Hiçbir katkı yapmamana rağmen, ilk maçta gösterdiğin performansın hatrına şimdiye kadar arkanda duruldu. Son 20 dk gol umudu olarak oyuna giriyosun ama senin amacın gol atmak değil takımı 10 kişi bırakmak. Provakatör müsün sen İbrahim Şahin ? Zorun ney ulan bu taraftarla ?

Takım sahada mücadele etti belki iyi de oynadı ama kazanamadı. Herşeye rağmen taraftar Ordu'dan, İstanbul'dan akın etti takımı yalnız bırakmadı. Maç bitmiş herkesde hayal kırıklığı var. Tribünlerin tepkisine sahada canını dişine takan Kürşat, Numan, Emrullah gibi adamlar bile boynunu büküp hiç karşılık vermeden soyunma odasına gidiyorken sen o sahada bir gram ter dökmeden o edeb yerini avuçlayıp birde tribüne küfür etme hakkını nerden buluyosun ? Bu taraftar göğe yükselttiğini yerin dibine sokmasını da bilir İbrahim Şahin. Sana burdan boy boy küfür etsek ne yazar, sen adam olmadıktan sonra... O tuttuğun yerlerini koparıp eline vermesini de biliriz..!

Adem Büyük yerine illede ibrahim Şahin diyen Uğur hocaya burdan selam yollayalım. Yönetim transfer yapalım diye yırtındı gerek yok dedin, hocam orta sahaya adam alalım dediler gerek yok dedin, Adem Büyük ile anlaşıldı onu istemem İbrahim Şahin'i alın dedin. Ne diyelim gider ayak attığın en büüyük kazık bu İbrahim Şahin'dir heralde!!!

***

Sonuna kadar hep destek tam destek dedik. Ama sahada arkadaşları canını dişine takarken takımı provake etmeye çalışan bir adamı bu takımda artık istemiyoruz. İbrahim Şahin bundan sonra Orduspor formasını giymeye devam ederse onun yaptığı hareketin bedelini o formayı ona giydirenler öder..!

3 yorum:

  1. İkinci yarıdan beri ne zaman Orduspor maçını izlesem,bu adamın vukuatlarını görüyorum.Hacettepe ve Sivas'ta oynarken böyle değildi,ya da ben şahit olmadım,ama dediğin gibi Ordu'da ki hali sinir bozucu.Oysa ki kumaşı iyi bir forvet,kendini geliştirse,takımına çok faydası olur,ama gel görki karakter sorunları var anlaşılan.Bu arada Ordu dün Tavşanlı'ya oranla daha iyi oynadı,Kostovski'nin pozisyonu gol olsa,rahat bir şekilde sonuca gidebilirdiniz.Süper lige şehir takımlarının varlığı her zaman renk getirmiştir,umarım hedefe ulaşırsınız,başarılar...

    YanıtlaSil
  2. Herşeyden önce bir futbolcunun kendisine saygısı olmalı. Parasını futboldan kazanan bir adamın İbrahim Şahin gibi 100 kilo olmaması lazım. Adama koşarken götü bir yana göbeği diğer yana sallanıyor. Dün yaptığı hareketleri, davranışları psikolojisi normal olan bir insan yapmaz, yapamaz... Ne kadar yetenekli olursa olsun karakter konusunda sıkıntı olunca hiçbirşeye yaramıyor malesef yetenek.

    YanıtlaSil
  3. yazik sana baglanan umutlar vs vs haysiyetin varsa cek git bu takimdan topcu denemez sana ancak senden iyi bir guresci olur hangi kafada bu hareketleri gerceklestirdin inanmasi zor ama sen topcu degilsinki pravakatorsun hirs degil seninkisi sen bir cirkefsin ve hep oyle kalacaksin.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...