24 Nisan 2011

Vee İlk 2 Treni Kaçar | Orduspor 1 - 1 Samsunspor





Maçın sonucuna göre ya hayallere devam ederiz yada ilk 6 treni için tutuşuruz demiştik. Hafta geride kaldı sayılır ve G.Belediye yarın galip geldiği takdirde oturup bundan sonra hesaplamarımızı ilk 6 için yapacağız. Gerçi yapacak çok fazla hesap da yok. Yapacaklarımız sınırlı. 3 maçı da kazanmamız lazım. Ligin bu noktasına kadar üst üste üç maç kazanamamış bir takımdan hala üç maçı kazanmasını bekleyeceğiz.

Kötü oynamadık belkide ama bazı konularda yetersiz kaldık. Golü erken bulduk ve ilk 30 dk ligin ilk haftalarında rakibine saldıran hepimizin gözünü futbola doyuran ve bolca gol kaçıran Orduspor'u izledik. İkinci golü atmak için çokca fırsat bulduk ama pozisyonların baş katili MÜSLÜM saolsun her tükettiği pozisyon ile deyim yerindeyse pozisyon ile beraber bizim ümitlerimizi, hayallerimizi de bir kenara attı. Kendisi hakkında sadece bir yazı yazıp hakaret boyutuna ulaşacak kelimeler kullanmayı çok isterdim ama ligin sonuna kadar kimseyi rencide edicek yazıları çıkmayacak bizden. Bir iki hafta değil 15 haftadır kötü oynayan bir Müslüm izliyoruz ya sahada o konu hakkında. Bir futbolcu için beyin önemlidir ama Müslüm kafasının içinde olan beynini kullanmayı öğrenemedi bir türlü. Bir aralar çok havalandı ya, hedefim Milli takım falan filan diye zırvalıyordu hani o zamanların ekmeğini çoktan yedi bitirdi. Artık kimseden vijdan falan beklemiyoruz. Aldıkları paranın hakkını vermesini istiyoruz. Müslüm ise bu sezon aldığı paranın 1 lirasını bile hak etmeyecek lig sonunda... Tamam alternatifi yok ama oynamasın kardeşim. Sinan oynasın, Emre oynasın olmadı al A2 takımından birini o oynasın ama Müslüm bundan sonra oynamasın..!

Bireysel olarak yazımı ele alacağım. Çünkü takım kötü oynamadı. Yine birkaç kişi işini düzgün yapmadığı için sonunu getiremedik bugün. Metin Hocaya gelelim. Yanarım yanarım teknik taktik özürlü Hüseyin Kalpar bile peş peşe 3 hamle yapıp maçı lehine çevirirken Metin Hoca'nin kenarda öylece bakakalmasına yanarım. 90 dk boyunca bir tane olumlu hareketi olmayan Müslüm'ü sahada tutmasına yanarım. 90+2 de Emre Özkan'ı oyuna sokmaya yeltenmesine yanarım. Oyuna etki edememesine yanarım. Yanarım da yanarım. Hoca konusunda dikiş tutturamadık ya ona yanarım.

Kaldı 3 hafta. Her hafta kolumuz kanadımız kırılıyor. Ordu'da takım en son ne zaman maç kazandı ? Şampiyonluğa giden Samsun'un en kritik maçtaki primi bile 2 bin lira iken sizin bu maçınızın primi 15 bin idi. Taraftar ne yapsın ? Bunca kepazeliğe rağmen herşeye rağmen arkanızdayız dedik ama yeter artık ya vallahide billahide yeter.

3 hafta kaldı ve bundan sonrası için sadece bekleyelim görelim diyorum.

Geçen hafta dedik ya İbrahim Şahin oynamasın diye, bu yazıyı da Müslüm oynamasın diyerek sonlandıralım.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...