22 Kasım 2011

Banane..! Pardon, Banahane.


A2 takımımız bugün Samsunspor'u 4 golle geçti. Samsunspor'un kadrosunda A takımda oynayan Pal Lazar, Bülent Kocabey, Savaş Yılmaz gibi isimler varken bizim kadromuzda ise A takımda zaman zaman sonradan oyuna dahil olan İrfan, A takım kadrosunda yer alan fakat süre alamayan Müslüm, Banahane, Orkan, Abdülkadir gibi isimler vardı. İlk yarı Taşkın ve Banahane, ikinci yarı ise Müslüm ve Abdülkadir havalandırdı fileleri.

Banahane demişken A2 liginde 5. golünü attı. Onun durumunu merak eden arkadaşlarımız bugün Durugöl'deydi. Geçen hafta ise yine bir A2 maçında Trabzonspor'a karşı çok iyi bir performans sergilediğinin bilgilerini maçı seyreden arkadaşlardan aldık. Bugün maçı izleyen arkadaşlarımız da yine Banahane'yi çok beğenmişler.

Banahane ilk 11'de oynasın demiyoruz. Sahaya kurtarıcı olarak da sürülsün demiyoruz. Bu adam neden oynamıyor hiç demiyoruz ama merak işte... Banahane değilde Banane deniliyor sanki. Ligin ilk yarısının bitmesine sayılı haftalar kalmış ama sağlam bir futbolcumuz ve gerçekten umut vadettiğini düşündüğümüz bir futbolcumuz henüz A takımla bir maçın havasını solumuş değil. Bugün yarın Banahane'yisahaya sürüp hadi Banahane al bu maçı demek olmaz ama artık bu adama daha fazla Banane demesek ?

Son olarak, Banahane'den bu sene yararlanmayı düşünmüyorsak en azından Bank Asya'ya kiralık olarak verilmeli. En azından A2 liginden daha ciddi bir yerde mücadele eder ve daha fazla gelişim gösterir.

1 yorum:

  1. Forma giyemediği her maç sonunda Metin Diyadin'e, bana niye forma şansı vermiyorsun, hani bana nerde ? banahani? diyormuş :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...