14 Şubat 2011

Hayal Kırıklığı | Orduspor 2-4 Gaziantep B.B.


Kaybetme lüksümüzü kullanıyoruz. Üzülüyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz ama olacak bunlar. Hep mutlu olamıyor ki insan, bu takımda bizi hep mutlu etsin. Sakin davranmak gerek. Maçtan hemen sonra buraya yazı girsem hiç sağlıklı olmazdı. Bu takım bizim. Yapacak birşey yok. Bizi bu zamana kadar, buraya kadar getiren takımda bizim takımdı. Ne olursa olsun hala lider olanda bizim takım. Verdiğimiz tepkinin ne olduğunu anlasın ama teknik heyet ve futbolcular. Evet daha 45. dakikada takımı ıslıklamak yanlış ama tez canlı insanlarız. Bizi bizden olmayan kimse anlayamaz ki? Oraya yağmur demeden 10 lira 20 lira veren insanları anlayın. Bu insanlar Ordu'da bu sene adam gibi maç izleyemedi. Tepkimiz buna. Geçen sene ve bu sene... Çok değiştik... Evet yine bizden olmayan biri okusa bu yazımı hadi ordan der güler ama bu takım 2 sene önceye kadar evinde oynadığı tüm maçların favorisiydi. Bu kim olursa olsun. İster lider olsun ister Süper Lig'den olsun. Bu taraftarın 2 senedir Ordu'da yüzü gülmüyor hocam. Bi çaresi vardır, olmalı yani? Haksızlık bu bize. Deplasmanda şiir gibi top oynayan takımın içeride sönük kalması... Gerçekten haksızlık. Ne yapalım ki? Stada gelmeyelim mi bizim futbolcular rahat top oynasın üzerlerinde baskı olmasın diye. Peki, bunun sonunda şampiyonluk garanti olsa gelmeyiz. Nasılsa herşey ORDUSPORUMUZ için değil mi? İnanın ceza alsak da seyircisiz bi maç oynasak içerde diyorum bazen. Acaba takım nasıl top oynayacak merak ediyorum. Sorun psikolojikse, halledilsin. Psikolog falan tutulsun ne bileyim varsa bile iş yapmıyor demek ki. Daha iyisi gelsin... Olmaz böyle. Bu şehre Bolu gelecek Samsun gelecek Mersin gelecek daha. Ordu'da Tavşanlı'ya Denizli'ye Antep Belediye'ye yani tüm rakiplerimize hediye ettik puanlarımızı. Bunları düşününce korkuyoruz işte biz gelecek maçlardan. Tepkimiz buna bizim. Yoksa taktik falan hikaye. Doğruyu yapanda yanlışı yapanda aynı hoca.

Kaybedilmiş birşey yok. Hala lideriz. En kötü 2. olacağız. Bu takım Rize'yi orada yenecek. Ama içerde Akhisar'ı yenebilecek mi? Hoppa, koca bir soru işareti... Hala ligin en güçlü takımlarından biriyiz biz. Bizi umutsuzluğa sevk eden olay son haftalarda oynanan kötü futbol. Ha hep kötü oynasak ama 1-0 kazansak razıyım. Genelde kötü oynayınca pek kazanamıyoruz biz.

Buranın Bank Asya olduğunu hatırlatıp, BU TAKIM BU SENE SÜPER LİG'E ÇIKACAK diyerekten yazıma son veriyorum. Gaziantep Belediye'nin de malesef Süper Lig'i sonuna kadar hakettiğini belirtmek istiyorum. Çok iyi işler çıkartıyorlar.

5 yorum:

  1. Gbb belki bu maçı hak etti ama birkaç maç iyi futbol oynayarak Süper Lig'i sonuna kadar hak etti demek bence biraz alakasız. Futbolsa yeri geldi biz bu ligin en göze hoş gelen futbolunu oynadık. Yeri geldi Bolu, Samsun. Birkaç maçlık parıldalamalarla Gbb Süper Ligi hak edecekse biz daha fazla hak etmişizdir.

    YanıtlaSil
  2. Gaziantep ayrı hacı. Faha öncede demiştim adamlar canı isteyince oynayan canı istemeyince oynamayan bir takım. Yaş ortalaması 22 23. Türk futboluna kazandırdıkları, kazandıracaklarıyla hakediyorlar bence. Birçok takıma örnek olmalılar zaten. İş isili futbolcu almakta değil takım olmakta.
    Kaleye paf kaleciyle çıktılar, en önemli oyuncuları forvetleri yoktu 4 atıp gittiler.

    YanıtlaSil
  3. GBB hak etti diyorlar allahım yaa. Saçmalamayın lütfen asıl GBB maçı boktan yere aldı

    YanıtlaSil
  4. gbb 10 kisi kalmasak ne dort gol atabilirdi nede bukadar rahat top yapabilirlerdi ha bize eksik gelen her takim icerde puan aliyo bu ciktigimizdan beri boyle elazig maclari vardir ki cekirdekci cenah elazig diye tempo tutmustur cekirdekci benim gozumde dinazordur ve hep oyle kalacaktir bizim gibi ayaga pas yapan kac takim var bu pas trafigi ile oynadigimizda onumuzde kim durdu bizim gbb bizim zaaflarimizdan yararlandi 10 kisi oynayarak zaten kolumuz kirilmis idi ama biz bu macta cok az bireysel 3 topcumuz vardi ayaz emre ahmet kuru bu adamlar gorevlerini yerine getirdiler ve digerleri sadece sahada gezindiler.antep bld supere cikma gibi bi hesaplari yok gibi geliyor bana tavsanlida ayni sekilde.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...