14 Şubat 2011

Akıllı Olmak Gerek


Bizler herhangi bir gazetenin yazarı değiliz. Gazetecide değiliz, spor yazarıda... Orduspor taraftarının bloğuyuz dedik o yönde kendi görüşlerimizi satırlara döktük bu blog içerisinde. Ne zaman işler kötüye gitse hep birileri çıktı yanan ateşe odun attı. Şu takıma şu günde sahip çıkalım demedi. Yine aynı saçma durumlar gündemde. Uğur hocanın basın toplantısını terk etmesi, basın mensuplarının saçmalıkları üzerine kaleme dökülen yazılar...

Evet 2 haftadır ortada bir problem var. Güngören ve Gbb maçlarında kaybedilmiş olan 5 puandan öte sahada oynanan rezil bir futbol var. Ne yapmak lazım ? Basın toplantısında hocaya saldıralım, daha maçın ilk yarısında takımı ıslıklayalım, Başkana saydıralım, futbolcuyu yuhlayalım, çıkalım birde afra tafra yaparak hocaya meydan okuyalım, senden korkan senin gibi olsun lan tarzında yazılar mı yazalım ? Bizde eleştiri yapıyoruz. Çıkalım burdan Uğur Hocaya saydıralım. Bunu mu yapmak gerekir şu ortamda?

Dün M.Kemal Poyraz bir yazı yazdı ve gereken cevabı o yazının yayınlandığı Facebook Orduspor Fan sayfasındaki taraftarın yorumlarıyla aldı. Kimse kendi kişisel sorunlarını yazıya döküp Orduspor'un hocasını, futbolcusunu, başkanını taraftarın önüne atmaya kalkmasın. Bu taraftar gerizekalı değil. Kimsenin Ordusporluyum diyipte, ben bu takımın taraftarıyım kimler geldi kimler geçti diyipte Orduspor'a zarar vermeye hakkı yok! Kendisi yazılarını okuduğumuz, takip ettiğimiz bir abimiz ama kişisel sıkıntı içinde olduğu zaman o kalemi mümkünse eline almasın. Takım iyi gittiği zaman başarı şakşakcılığı yapıp kötü günde ortaya zıplamanın alemi yok!

Biz blog içerisinde yeri geldi Nedim Başkan'ı, yeri geldi futbolcuları, yeri geldi Uğur Hocayı eleştirdik... Ama o eleştiriyi ne kadar ağır dahi yapsak Orduspor'a zarar verecek bir söylemde bulunmadık...Orduspor'a zarar verenlere en sert şekilde tepkimizi verdik. Bu konu hakkında da sessiz kalamayız. Eleştiri tabi olacaktır. Kimseye eleştiri yapmasın demiyoruz. Eleştiriyi en fazla yapan ortamlardan biri olarak kimseye eleştiri yapamazsın da diyemeyiz. Ama Gbb maçının basın toplantısında yaşananlar eleştiri değil, Orduspor düşmanlığıdır..! İkisini ayırt etmek gerekir.

Son olarak bu takım hala ligin zirvesinde. Sadece biz kaybetmiyoruz. 2 gün önce Denizli kendi sahasında Akhisar ile berabere kaldı. 3 haftadır ligin tozunu atan Boluspor gitti Tavşanlıya mağlup oldu. Rize 2. yarıya bizden çok daha kötü başladı. Bu lig böyle bir lig işte. Bu gibi durumları avantaja çevirmek lazım ama olmayıncada olmuyor. Hataları deberteceğiz, vakti zamanı gelince hesabını da soracağız ama GÜN HESAP SORMA GÜNÜ DEĞİL TAKIMIN ARKASINDA DURMA GÜNÜ.

Herkes aklını başına alsın. Orduspor hala ligin zirvesinde ve ilk 2'nin en büyük adayı. Bizi bu noktaya getiren futbolcuların, hocamızın arkasında durup inanmaktan başka yapabileceğimiz yok. Nüfus cüzdanlarında Ordu yazıp kendi menfaatleri uğruna Orduspor'un zor durumlarından haz duyan kişilere aldanmayın.

BU TAKIM.
BU SENE
SÜPER LİGE ÇIKACAK.

DAG BLOG.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...