11 Şubat 2011

Artemio Franchi Yolcusu Kalmasın | Renklerin Kardeşliği


Başlıktaki renklerin kardeşliği ibaresine çok fazla takılmaya gerek yok. Güzel gelişmeler oluyor. En azından bizde bir iki kelam edelim. Türkiye'de mor ve beyaz denilince ORDUSPOR, dünyada ise akla ilk FİORENTİNA gelir.

Nedim Başkan çarşamba günü Floransa'ya uçup hem Fiorentina'nın İnter ile oynayacağı karşılaşmayı seyredecek hem de AC Fioretina CEO’su Sandro Mencucci ve Sportif Direktör Pantaleo Corvino ile buluşup önemli bir işbirliğine imza atacak.

İşbirliği hakkında duyumlarımıza göre ; İki kulübün ürünlerinin kulüplerin kendi taraftar mağazalarında satılması, sezon başı hazırlık maçı oynanması, Teknik ve taktik anlamda sporcuların ve Teknik adamların bilgi alışverişi içinde olması vs vs vs gibi güzel, kulağa hoş gelen bir sürü gündem var.

Ne diyelim gelecek sene Süper Lig sezon açılışımıza Fiorentina gelsin bizde onlarınkine gidelim iadeyi ziyaret sebebi ile.

Nedim Başkan'dan Floransa'ya otobüs isteriz. : )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...