24 Şubat 2011

Kaş Yaparken Göz Çıkarmak...


Ligin 2. yarısına kötü başlamışız. Hali hazırda Orduspor bir takılsa da ortaya çıkıversek diye bekleyen Orduspor düşmanlarının fırsat kolladığı bir ortamda nasıl olsada yaralarımızı sarsak diye düşünürken kulüpten gelen bir açıklama hakkaten saçma geldi bana. Sonra düşündüm bizim düşündüğümüz şeyleri düşünemezler mi ? Biraz daha ölçüp biçip de hareket edilemez mi ?

Mevzu bahis maraton tribünün üzerinin kapatılma işinin şuanda içinde bulunduğumuz kaos dönemine denk gelmesi. Yönetimin, futbolcuların, hocaların döküldüğü bir zaman diliminde ayakta durmaya çalışan tek kavram olan biz taraftarların da böyle bir zamanda önüne set çekiliyor. Lig zorlu. Şampiyonluk yarışı sezon sonuna kadar sürecek. Ve sen Ordu'daki en itici gücünü hiç düşünmeden bir kenara itiyosun.

İlk başlarda 2 haftalık süreçte tamamlanacağı söylenen maratonun üzerinin kapatılma işlemi yüklenici firmaya göre mayıs ayına kadar sürecek. Yani sezon sonuna kadar maraton tribüne taraftar alınmayacak... Takım Süper Lig'e çıkmak için canla başla mücadele ederken, Ordu'daki maçlarda taraftar baskısını kullanarak mücadele etmek varken böyle birşey yapılacak.

Farkındayım dönüp dolaştırıp aynı cümleleri kuruyorum belkide ama hakikaten aklım ve mantığım bu mantıksızlığı almıyor.

Işıklandırma yapılacak denildi, saolsunlar yapıldı ama stadın çevresi ışıklandırılmadığı için o da şuan için herhangi birşey ifade etmiyor. O direkler dikilirken bu gibi yapılması gereken şeyler nasıl planlanmaz programlanmaz orası ayrı bir tartışma konusu.

Stadın üstünün kapanmasını her Orduspor taraftarı arzu ediyor. Bizlerde sezon içinde yapılacağını biliyorduk ama ilk yapılan bilgilendirmelerde en fazla 2 hafta süreceği söylenmişti. Diyelimki farklı bir durum ortaya çıktı ve çeşitli sebeplerden dolayı bu süreç uzayacak. Bunu en azından sezon sonuna ertelemek, ertelemeyi düşünmek için dahi olmaya gerek yok.

Nefesimiz yetiyorsa burdan seslenelim. Eğer çok geç değilse bu zor durumlarda, takımın Süper Lig için varığı yoğunu ortaya koyacağı zamanlarda bu takımı taraftarından yoksun bırakmayın... Bekleyelim 3 ay daha yazın yapalım ne yapılacaksa.

Ama bu süreç başladı artık geri dönülmez diyorsanız;

inşallah,

Kaş yapalım derken gözümüzü çıkarmazsınız..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...