27 Şubat 2011

Ayağa Kalktık! | Orduspor 4 Akhisar B.Spor 0


Maç yazısında ayağa kalkma vakti demiştik ve netekim öyle de oldu. Daha ne olsun. Galip geldik. Uzuun bir aradan sonra. Hemde 4 gol atarak...

Bir pazar günümüzün ve önümüzdeki haftanın güzel geçmesini sağladılar. Futbolculara, hocamıza, teknik ekibe, takımı yalnız bırakmayan taraftara, herkese teşekkürler.

Maçın güzel geçmesini sağlayan bir diğer unsur ilk yarıda 2-0'ı bulup maçın tamamını stres çekmeden, sıkıntıya girmeden geçirmek oldu diyebiliriz.

Maçın en önemli ikilisine gelecek olursak, Murat ve Ali diyelim orda bir duralım. Daha önce defalarca ikisinin takım için olan öneminden bahsetmiştik. Onlar bir nevi bu takımın Xavi ve İniesta'sı. İkisi uzunca bir aradan sonra iyi oynayınca galibiyet daha kolay geldi.

Artı olarak; İbrahim Şahin'in 2 gol atması çok iyi oldu. Umarım bundan sonra gollerin devamı gelir.

Geçtiğimiz 3 hafta yaşanan kötü zamanlar bizi, futbolcuları, teknik ekibi karamsarlığa itmişti. Bu gibi zamanları çabuk atlatmak önemli. Biraz geç de olsa o güven tekrardan geri geldi.

Mutlu pazarlar dostlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...