24 Şubat 2011

Divane Aşık Gibi Şimdi de Twitter'da...

Blogumuz kurulalı bir yıl bile olmadan büyük yol almaya başladı. Orduspor'un internetteki tek blog sayfası olmasının yanı sıra diğer orduspor forum ve facebook gruplarının bizi desteklemesiyle ciddi derecede bir takipçi oranına ulaşmış durumdayız. Bunları düşününce bizim de sürekli kendimiz yenilememiz gerektiğini düşünüyoruz. Bundan kısa süre önce Facebook grubumuzu kurmuş ve ciddi bir geri dönüş almıştık. Şimdi ise sıra Twitter'da.

Blog'da paylaştığımız yazıları, Orduspor ile ilgili son dakikaları, maç anında canlı haberleri bulabileceğiniz, size daha kısa şekilde ulaşabileceğimiz bir yol olacak bizim için. Twitter hesabı olan bütün arkadaşlarımızı beklediğimiz yeni hesabımıza http://twitter.com/divaneasikgibi linkinden takip edebilirsiniz.

Umarım sene sonunda Orduspor'umuz Süper Lig'de tweetini atmış oluruz. Şimdilik başka haberleri okumak için bizi takip edin.

2 yorum:

  1. Nedense bir türlü kaynaşamadık şu twittır zımbırtısıyla.

    Blog açısından faydalı olacağını düşünoyorum. Olan biteni twittır üzerinden takip eden önemli bir kesim var.

    O kesim uzak kalmasın bize. Ulaşalım her yere : )

    YanıtlaSil
  2. "kafam çok ii" yazan kimdi gece :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...