20 Şubat 2011

Hafta İçi Olan Biten...


Dün Samsun 1-0 ile Boluspor'u gecti. Yeni lider Samsunspor. Peki biz Rize macina nasil hazirlandik, hafta ici neler oldu? Baskan Frenzi yani Floransa sehrine gitti ve Artemio Franci de Fiorentina-Inter macini izledi. Gerekli görüşmeler yapılıp, mayıs ayındaki 44. yıl balomuz için Türkiyeye'de kendileri misafir etmemiz konusunda güzel gelişmeler oldu.

Rize maçına gelirsek, normalde deplasmanlarda takıma eşlik eden Adem Türkmen ile bu hafta Nedim Başkan da takım ile beraber Rize'ye gitti. Sanırım en son Mersin deplasmanında takım ile beraber ile gitmişti. Bu durum da bu maçın ciddiyete alındığının bir göstergesi olsa gerek.

Geçen hafta basın toplantısında yaşanan nahoş durumdan sonra o durumun üzerine hafta içi biraz olsun sünger çekildi. Ordu gateciler odasınn verdiği kahvaltıda durum tatlıya bağlanmış... Çok fazla içeriğini merak etmesem de tatlıya bağlanmış olması ve o kişinin yanlışını görmesi biraz olsun sevindirici.

Hafta içi yapılan idmanlarda ise takımın Rize maçına değişik bir kadro ile çıkacağı artık kesin gibi. Cezalılar dolayısıyla zaten mecburi olarak kadroda bazı değişiklikler olacaktı. Fakat 2 isim de kesik yiyecek gibi. Emre ve Müslim antrenmanlarda yedek takımda yer aldılar. Cezalı olan Abdullah'ın yerine sağbekte Caner sahada olacak. Muarem'in yerinde ise Uğur Hoca Murat Akın'ı denedi antrenmanlarda ve onun arkasındaki Emre Özkan'ı kesip Selçuğu sol bekte görevlendirdi. İleride ise büyük ihtimal Kostovski ve İbrahim Şahin ikilisi yer alıcak.

Maçın gidişatına göre Ahmet Kuru veya Ahmet Güven oyuna girecektir ki ikisinden birinin oyuna girmesi demek maçın o anda pek hayra alamet gitmediğinin göstergesi demek. Ayrıca Murat Akın sol açık mevkinde ne kadar verimli olacak orası ayrı bir durum. Sinan'dan neredeyse hiç faydalanamadık ve faydalanmayıda düşünmüyoruz. Solbekte Emre önünde Selçuk ile başlamak dahi bana Murat'ın solda oynamasından daha mantıklı geliyor.

Hafta içini konuşmak için yazıya başladık ama neredeyse yazının tamamında Rize maçından bahsettik : )

2 haftanın acısını bu hafta çıkarmak lazım. Haydi çocuklar..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...