8 Şubat 2011

Haftanın Ardından # 20

Haftalar ilerledikçe kopmalar olsun diye beklerken lig dahada karmaşıklaşmaya devam ediyor. Bu hafta galip gelmiş olsaydık belkide haftanın en karlı takımı olacaktık ama şansımız yaver gitmedi diyelim. Birkaç cümle ile oynanan maçları genel durumu biraz olsun ele alalım.



Ç.Rizespor 0-1 Denizlispor : Haftanın sonucu merakla beklenen maçıydı. Bizim için makbul olan sonuç beraberlikti aslında ama her sonuç işimize geleceği içi rahat takip ettik. Denizlispor önemli transferler yaparak 2. yarıya başladı. Aslında önemli olan transfer yapmak değil de o transferlerden fayda sağlamak. Nitekim Adem Sarı geldiğinden beri önemli işlere imza atarak bir nevi Denizlipor'un Youla'ya olan bağımlılığına son verdi. Rizespor ise performans olarak beni çok yanıltmadı. Ligin başından beri oynadıkları futbolun yeri ligde tepede yer almalarını sağlayacak bir futbol değildi. Nitekim yapılan transferlere rağmen ligin 2. yarısına pek iyi başlayamadılar. Önlerinde bir Erciyes deplasmanı var ve bu hafta ve sonraki hafta biz ile yapacakları maç onlar adına aşırı derecede önem arz etmekde.

Boluspor 3-0 Adanaspor:
Boluspor'un galibiyetini bekliyordum zaten ama 70. dk da 10 kişi kalmalarına rağmen bu kadar kolay galip geleceklerini tahmin etmemiştim. Ligin 2. yarısına çok iyi başladılar ve BAY haftalarını geçtikleri için şuanda bir nevi ligin gizli lideri Boluspor. İlk 2 yarışında en önemli rakibimiz olarak görüyorum Boluspor'u. Adanaspor açısından bakacak olursak içerde Kartalspor'a mağlup olduktan sonra bu mağlubiyet ile bazı şeylerin farkına varma vakitleri geldide geçiyor. Osman Özdemir'in başında olduğu takımdan değişik süprizler bekleyebilirim. Beklediğim süpriz ise takımın çok daha kötüye gidip alt sıralarda kendine yer edinmesi. Bu haftayı Adanaspor Bay geçicek. Sonrasında ise içerde çok önemli bir Giresunspor maçı oynayacaklar. O maç Adanaspor için ligdeki konumu açısından çok önem arz edecek bu şimdiden ap açık ortada...

Mersin İdman Yurdu 1-0 Samsunspor:
Süpriz beklediğim bir maç idi ve bir nevi o beklediğim süpriz de gerçekleşti. Samsunspor geçen hafta Altay'ı 1-0 mağlup etmiş fakat maçı son dakikalarda koparmış ve aşırı zorlanmıştı. Çok iyi de oynamamışlardı. Altay önemli pozisyonlardan bir tanesini değerlendirmiş olsaydı geçen hafta mağlup olabilirlerdi. Bu hafta ise geçen haftanın düşüşü devam etti ve bu sefer şans yanında değildi Samsunspor'un. Güngören deplasmanında 2 puan bırakırken bu sonuç bir nebze olsun bizi sevindirdi. Önemli rakiplerimizden birinin de haftayı puan kaybı ile kapatması bizim açımızdan iyi oldu.

Akhisar Belediyespor 1-2 Karşıyaka :
Kafkaf ligin 2. yarısına Gbb mağlubiyetiyle başlayınca Karşıyaka taraftarı hayal kırıklığı ile 2. yarıya merhaba dedi. Fakat içerde Rizespor'u mağlup etmeleri bu hafta ise son dakikalarda gelen gol ile Akhisar deplasmanından 3 puan çıkararmaları ilk 6'yı sezon sonuna kadar kovalamaları açısından Kafkaf açısından çok iyi oldu.

...

Haftanın diğer karşılaşmalarında, Kartalspor içerde Tavşanlı ile 1-1 berabere kaldı. Ben Kartalspor'dan geçdiğimiz hafta aldıkları Adana galibiyetiyle çıkışa geçecekleri düşünüyordum fakat Tavşanlı deplasmandan 1 puan çıkarmasını bildi. Erciyesspor ise GBB deplasmanında 1 puan ile döndü. Önemli transferler ile 2. yarıya başlayan Erciyesspor aldığı futbolculara nazaran 2. yarıya pek iyi başlayamadı.

Altay Diyarbakırspor maçı ise 0-0 berabere bitti. Altay ligi orta sıralarda etliye sütlüye dokunmadan tamamlayacak bu gidişle. Diyarbakırspor ise gençler ile kümede kalma mücadelesini nereye kadar götürecek bekleyip göreceğiz.

1 yorum:

  1. tavsanlinin hakikkatten yukarlari istedigini bir turlu karar veremedim desem yeridir yani icerde disarda kazanan bir takim nerde birakacaklarini merak ediyorum acikcasi bu sene ki hedefleri gercekten ne olabilir kartal icerde ilk golunu atti ozetlerde kartal taraftarinin icerde gole susadigi cok belli oluyordu.adana silik bir yapida futbol oynuyor gibi geliyo bana bolu gol makinasi ama bir okadarda yiyor gel gelelim rizeye kadroda isim isim guzel oyuncular var ama hocada is yok kanimca bizim mactan once de kaybedip bizede kaybederse rize kayihan gidicidir sanirim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...