19 Temmuz 2011

Hakan Özmert Orduspor'da + Beklenen İmza Yarın !!!

3 gündür bu haberi bekliyorduk. Bugün açıklanan Yalçın Ayhan ardından da Hakan Özmert transferi resmen ballı kaymak gibi oldu. 2 isim de direk ilk 11'e yapılmış transferler. Türkiye içinde yerli transferi ile o bölgeye alınabilecek en iyi isimlerden birini aldık belkide.

Bu haber ile birlikte şunu da müjdeleyelim. 1 aydır peşinde koştuğumuz yabancı forvetimizin yarın Hollanda'da imzayı atacağını öğrendik. Fakat bu transferin ehemniyeti için imza anına kadar isim yazmıyoruz. Yarın imza atıldığı anda ilk olarak yine bu satırlardan sizleri bilgilendireceğiz.

Hakan Özmert hakkında daha önce çok kapsamlı bir yazı yazmıştık.

1985 doğumlu olan ve Fransa'da yetişen Hakan, Antalyaspor ve Karabükspor formaları altında 100'e yakın maçta forma giydi. Genç sayılacak yaşına rağmen önemli bir tecrübeye sahip. Klasik ön libero anlayışından çok daha ileri seviyede futbol oynayan bir isim.

10 gün önce Bursaspor'un kapısından dönen Hakan için bir iki gündür Ankaragücü'nün de yoğun bir baskısı vardı ama bu transferi bitirmesini bildik.

Orta sahamız yapılan transferler ile taş gibi oldu. Dediğim gibi büyük gün yarın. Yarın Hollanda kampında beklediğimiz isim imzayı atacak...

1 yorum:

  1. İnş lig 1-2 haftada olsa ertelenir. Çünkü hazırlık maçları yedek ağırlık olsada kötü sonuçlar ve transferlerin hala bitmemesi de dahil olmak üzere uyum süreci çok uzayacak gibi.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...