17 Temmuz 2011

Onur Tuncer Orduspor'da.. Sezer Badur'da Son Perde..



Alternatifi bol bir kadro olma yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza son katılan isim Onur Tuncer oldu.. Onur defansif özellikleri ağır basan bir orta saha oyuncusu.. Çalışkanlığı ve enerjisiyle eski topçumuz Ali Sakal'ı andırıyor. Geçen sezon süper ligde Bucaspor formasıyla 22 maça çıkmış. Toplamda 48 maç Süper Lig,11 maç Türkiye Kupası ve 62 maç Bank Asya tecrübesi bulunuyor. 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2 senelik.. İlk etapta kulübeye yapılmış bir transfer gibi gözükse de, forma savaşında sonuna kadar var olacaktır.. Transferinin takım içi rekabete olumlu katkı sağlayacağı kesin..

Öte yandan uzun süredir gündemimizden düşmeyen Sezer Badur transferinde mutlu sona yaklaştık.. Metin Hoca'nın bizzat ilgilendiği transferde, Trabzonspor kulübüyle anlaşıldığı, oyuncuyu ikna turlarının da son aşamaya geldiği, ufak pürüzlerin de giderilmesiyle, Sezer'in kendisini Mor Beyaz renklere bağlayan imzayı atacağı öğrenildi..


2 yorum:

  1. Umarim Onur`un transferi olmayacak bir Sezer transferi icin alinmistir. Yarin Sezer`le de anlasip Ali, Gosso, Onur ve sezerin oldugu bolgeye Hakan`i almaktan vazgectik gibi bir aciklama gelmez.

    Bonservis bedeli olmayan, gecen sezonu Sezer gibi yatmadan gecirmis bir Hakan`i tercih ederim. Yok ikisi de alinacaksa Onur`u neden aldik onu anlamadim.

    YanıtlaSil
  2. Aynen kardeşim katılıyorum. Tamam Sezer de kaliteli oyuncu ama Hakan'ı tercih ederim.

    Bence yine de bu kadar transfere rağmen ileri uçta forvette ve stoperde net birer isim lazım. Bakalım alınacak diye konuşuluyor ama ne kadar katkısı olucak bu iki ismin yeterli olucak mı bunu zaman gösterecek.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...