19 Temmuz 2011

Yalçın Ayhan Orduspor'da

Yalçın uzun bir düşünme sürecinden sonra evet dedi ve anlaşma sağlandı. Resmi siteden 2 yıllık anlaştığımız haberi yayınlandı. Kürşat gönderilmesi, Sinan Osmanoğlu'nun kiralık olarak gönderilmesinin düşünülmesinin ardından stoperde elimizde sadece Numan kalmıştı. Yalçın Ayhan'ın gelişiyle o bölgeye ilk transferimizi yaptık.

Stoper mevkisi konusunda görüşme halinde olduğumuz 3 yabancı futbolcu ve bir de yerli futbolcu daha var. Yabancı futbolculardan biri seçilecek ve duruma göre yerli isim de takıma kazandırılacak. Yabancılar arasında Bundesliga'da oynayan genç isim diğerlerine göre biraz daha önde gibi duruyor.

Yalçın Ayhan'ın geçmişinden biraz bahsedelim. Gaziantepspor'dan transfer ettiğimiz Yalçın, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması ile 34 maçta forma giydi ve Gaziantepspor'un geçen seneki başarısında önemli bir paya sahipti. Geçmişte Galatasaray, Sakaryaspor, Manisaspor, İstanbulspor gibi takımlarda forma giyen Yalçın bence kariyerinin en iyi dönemini Antalyaspor ve Gaziantepspor formasını giydiği geçtiğimiz 3 sezonda geçirdi. Galatasaray'daki döneminden sonra 2 sezonu sıkıntılı geçirmiş olmasına rağmen ondan geçtiğimiz 3 sezonda 100'e yakın maçta forma giyerek bir istikrar abidesi olduğunu söyleyebiliriz.

Sonuç olarak 3 4 sezondur Süper ligde düzenli olarak her sezon 30'un üzerinde maçta forma giyen 29 yaşında tecrübeli bir stoperi kadromuza kattık. Gelecek olan 2 stoper, Numan ve Garcia'nın stoper mevkisinde oynayabildiğini düşünürsek defans hattımızı Süper Lige hazırlamış oluyoruz.

Transferden bahsetmişken Hakan Özmert'in durumu hakkında ufak bir bilgilendirme yapalım. Normalde Hakan Cumartesi günü imza atacaktı fakat kendisi özel işlerini öne sürüp imzayı Pazartesi gününe ertelemişti. Bütün şartlarda anlaşıldı kendisiyle ve imza atması bekleniyor. Fakat Hakan için Ankaragücü'nün de devrede olduğu öğrendik. Son kararı kendisi verecek. Bütün şartlara evet diyip, imza sözü verip başka bir kulüple görüşüp, anlaşmış ise yapılabilecek bişey yok gibi görünüyor. Bütün bu senaryolara rağmen umarız geç de olsa Hakan imzayı atar ve yanılan bizler oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...