16 Temmuz 2011

Defansa Yalçın Ayhan ve Yabancı bir Futbolcu Geliyor...


Son yapılan Dalmat transferinden sonra Hakan Özmert transferinin de son noktaya geldiğindne bahsetmiştik. Takımın hücum yönü oldukça iyi takviyelerle güçleniyor. Ayrıca kulübeyle ve kendisiyle anlaşma sağladığımız yabancı forvetimiz herhangi bir sorun çıkmaması durumunda yarın İstanbul'da olacak. Sol kanat için görüşmelerin sürdüğü bir diğer yabancı futbolcuyla ise görrüşmeler imza aşamasına gelmek üzere.

Takım hücum yönünde önemli takviyeler yapıldı ve önümüzde ki günlerde gelecek olan futbolcularla birlikte eksik kalacak tek bölgemiz defans bölgesi olacak. Galatasaray'dan transfer edilen Sinan Osmanoğlu dışında takviye yapılmadı defans hattımıza. Süper Ligde mücadele eden anadolu takımlarının belkide en önemli bölgesi olan stoper pozisyonuna 2 isim transfer edeceğiz.

Defans bölgesi için bir yerli ve bir yabancı stoper takıma kazandırılacak. Yerli isim Yalçın Ayhan. Kendisiyle geçtiğimiz günlerde her konuda anlaşıldı. Fakat kendisi kulübümüzden 3 4 günlük düşünme süresi istedi. Şartlarda anlaşıldığı için Yalçın birkaç gün içinde imzayı atabilir. Kendisi uzun yıllar Süper Ligde forma giymiş, 150'nin üzerinde maça çıkmış, geçtiğimizi sezon Gaziantepspor'da 34 maça çıkmış önemli ve tecrübeli bir savunmacı. O yüzden transferi gerçekleşirse bize sağlayacağı katkıdan şüphemiz yok.

Defans için diğer alternatifimiz ise Bundesliga'da forma giyen genç bir futbolcu. Uzun boylu ve genç bir isim olan futbolcunun kulübü ile anlaşma sağlandı ve bu transfer de yavaş yavaş imza aşamasına gelmek üzere. Bu futbolcuda sorun çıkması durumunda ise anlaşma sağlanan tecrübeli bir stoper adayı yedek olarak beklemede.

Takımın hücum yönüne yapılan ve yapılacak olan önemli takviyelerden sonra defans hattına Yalçın ve yabancı stoper'in gelişinden sonra transfere nokta koyulacak ve takım Hollanda kampında tam kadro çalışma fırsatı yakalayacak. Bu isimlerin gelişiyle de defans hattında önemli isimleri kadromuza katmış olacağız.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...