2 Aralık 2011

Yeni Anket : Devre Arası Transferimiz Hangi Bölge/Bölgelere Olmalı ?

Blog olarak bundan 3 ay once Orduspor`umuzu ligin sonunda nerede gorecegimize dair bir anket koymustuk sag tarafa, aradan gecen sureden sonra benim de oy verdigim 5-8 arasi 575 oy ve %51 oy ortalamasiyla taraftarin kafasindaki en yogunluklu oldugu secenek olmus. Ozellikle play-off un ortaya ciktigi bu senede 1. ligden yeni gelmis bir klup icin buyuk basari olarak gorebilecegimiz bir nokta. Ozellikle ilk haftalardaki oyunumuza bakarak ilk sene sonunda kendimizi gormek isteyecegimiz guzel bir hedef.


Ikinci sirada 237 oy ve kil payi farkla 9-12 siralamasi var. Burada olaya biraz daha gercekci, aman dusmeyelim de diyen arkadaslarimiz var sanirsam. Her ne kadar son haftalardaki kaybedilen puanlar can siksa da, bu siralamada olursak bile 9-10 arasindan bir takim olacagimiza inaniyorum.

Ucuncu sirada ise Orduspor`umuzu daha da yukariya layik goren oylarimiz var. 227 oy ve %20`lik oyla ligin ilk 4`unu hedefleyen arkadaslari tebrik etmek lazim. Her ne kadar baskanimizin da dedigi gibi Orduspor`un hedefi ilerleyen senelerde ilk 4 de degil sampiyonluk olucak olsa da, ilk senemizde ayaklarimizin biraz daha saglam basmasi daha dogru. Zaten baskanimizda bu vizyon, takimda bu istek ve sehirdeki bu futbol askiyla Orduspor`un ilerleyen senelerde gercekten can yakacagina hepimiz inaniyoruz.

Anketin son iki sirasinda ise 13-15 ve 16-18 siralamalari var ki bu ikilisinin olmasini beklemiyoruz. Ligin kalitesinin yukseldigi acik olsa da bizim takim ve sehir olarak altimizda kalacak hala cok takim var ligimizde. Sene sonunda bir kaza olmadigi surece anketten de cikan 5-8 sonucunun olmasi bizi yeterince memnun edecektir.

Ilk anketin sonucunu degerlindirdikten sonra blog olarak takipcilerimize yeni bir soruyla geliyoruz. 12. haftasini geride biraktigimiz ligin ilk yarisinin bitmesine sayili haftalar kaldi. Ilk yarinin bitimi, futbolun bir diger zevkli yonu transfer haftasinin da acilisi anlamina geliyor. Her ne kadar kadro yapisi olarak saglam bir kadro kurdugumuzu dusunsemde hala eksik oldugumuz, daha iyisini alabilecegimiz ya da rotasyonunu zenginlestirebilecegimiz bolgeler mevcut. Baskanimiz son roportajinda transferlerin orta saha bolgesine yapilacagini mujdelese de, biz bir de Divane Asik Gibi ekibi olarak sizlere soralim istedik.


Super Ligin 1 numarasi Fornezzi`nin mevkisi kaleyi anket disina alarak oylamaya sol bek, stoper, sag bek, defansif ortasaha, ofansif ortasaha(10 Numara), sag acik, sol acik ve forvet bolgelerini koyduk. 17. haftanin sonuna kadar devam edecek anketimiz sonucunda belki Orduspor taraftari olarak biz de transferde etkili olabiliriz.

*Anketi sag menuden isaretleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...