15 Mayıs 2012

Perşembe 18:45'te Beşiktaş'ta Toplanıyoruz.

Sezon çoktan bitti aslında.
Ama oynanacak bir maç ve alınacak bir kupa var bizim adımıza.
Bu sezon İstanbul'daki taraftarlarımız sadece İBB ve Galatasaray maçında takımı izleme şansı bulabilmişti. Belediye maçı hafta içi ve Olimpiyat stadında olmasına rağmen ciddi bir kalabalık vardı. Galatasaray maçı ise bizim adımıza sadece sıradan bir karşılaşmaydı.

O yüzden hafta içi olsa dahi Perşembe günü İnönü'de ciddi bir taraftar topluluğuyla birlikte kupayı kazanıp Süper Ligdeki ilk sezonumuzda güzel bir final yapabiliriz.

Maç ile ilgili Divane Aşık Gibi olarak bir çağrımız var.
Maça herkes dilediği şekilde iştirak edecek ama biz Perşembe akşamı saat 18:45'de Beşiktaş Meydanı'nda olacağız. Ayak üstü de olsa tanışıp memleketten, Orduspor'dan hoşbeş edebileceğimiz bütün okurlarımızı bekliyoruz.

%90 ihtimalle Kapalı Tribün bize verilecek. Aksi bir durum olmadığı sürece de biletlerimizi Kapalı'dan alıyoruz. Buluşma yerinden hep beraber stada, tezahüratlarla yürüyüp maçı birlikte izleyeceğiz.

Buluşma Yeri : Beşiktaş Meydanı ( Kadıköy İskelesi'nin hemen yanındaki alan)
Buluşma Saati: 18:45

11 yorum:

  1. selamlar, biletleri stad gişelerinden mi alacağız?

    YanıtlaSil
  2. Biletler henüz satışa çıkmadı. Büyük ihtimal yarın satışa çıkarılır. Bloğun facebook ve twitter sayfasından biletler hakkında duyuru yaparız.

    YanıtlaSil
  3. Belki Meydana yetişemeyeceğim, ama stadda görüşürüz. Biletler satışa çıktığında hangi taraftan alınacağını da bildirebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  4. Meydana yetişemeyeceğim ama stadda buluşuruz. Biletler satışa çıktığında nerede olacağımızı da netleştirmek lazım.

    YanıtlaSil
  5. S.a. Taraftar Grublarıda orada olcakmı ?

    YanıtlaSil
  6. Taraftar Gruplarımızın organizasyonları konusunda şimdilik fikir sahibi değilim ama büyük ihtimalle bütün gruplar Kapalı'ya girecektir.

    İnönü stadı ulaşım konusunda sıkıntılı bir stad olmadığı için İstanbul'da herkes ulaşım konusunda bireysel olarak hareket eder.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkrler... İnönüyü Yakmaya Geliyoruz ..! :)

    YanıtlaSil
  8. bilet fiyatları hakkında bii bilginiz varmı acaba

    YanıtlaSil
  9. ingilteredeyim turkiyede olsam mactaydim ama kalbim maca gidicek taraftarlarimizla

    YanıtlaSil
  10. ingilterede ki arkadas her nerdeyse persembe gunu ortak bir yerde bulusup maci izlemeyi tavsiye ediyorum onlar iskelede bulusuyorsa bizde bulusabiliriz :)

    YanıtlaSil
  11. Başkaları nerede toplanacaksa toplansın, Fidangör de 18:45'te Beşiktaş Meydanı'nda.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...