20 Nisan 2012

Maç Var ! | Orduspor vs KDÇ Karabükspor


Lig bitti ama devam eden bir kupa var tabi.
Armanın mücadele ettiği her yerde,
her zaman yanındayız bu takımın.
Bugünde o günlerden biri,
günlerden Orduspor...

Rakip Karabükspor,
bir nevi Karadeniz derbisi.
Son zamanlarda şansımızın tuttuğu bir takım Karabükspor, alt liglerde dahil buna. Ki bu sene korkulu rüyalar görmediysek bunun en büyük nedenlerinden birisidir Karabükspor'dan alınan 6 puan.
Maç bugün saat 13:00'da.
Maçın hakemi ise Özgüç Türkalp...

Kupaya değiniyorum, çünkü düşünüyorum düşünüyorum pek yazacak birşey bulamıyorum maça dair.
Samsunspor maçını ele alırsak, kupayı ciddiye aldığımız doğrudur.
Ama olay sadece ciddiye almak değil tabi ki.
İleride pişman olmayacağımız hataların önüne geçmek.
Hangi hatalar peki?
Cuper, bu maçlarda beklenilenin aksine genç oyuncular yerine, bu sezon kadroda yer alamayan, yada yer alıpta beklenileni veremeyen oyuncular üzerinde duruyor. Bu yüzdendir ki Karabükspor'a nisbeten daha derli toplu bir kadroyla sahaya çıkacağız.
Kişisel tercihimdir, bu maçta kalede Onur Bilgin'i görmek isterim. Bundan 2 sene önce bir Trabzonspor maçıyla parmağımıza bal çalan Onur'u daha kalede görmek nasip olmadı. Oysa o maçta çok güzel bir oyun ortaya koymuştu kendisi...
Kısaca Karabükspor cephesine de değinelim. Ortada bir Türkiye Kupası var. Tarihinde ilk kez bir yarı final oynayacak Karabükspor'un bizimle oynayacakları bu maçı pek düşüneceklerini sanmıyorum. Bu maçı Fenerbahçe maçı öncesi bir antreman olarak düşünebilirler. O yüzden sahaya çıkaracakları 11'in kendini çok fazla yoracağını düşünmüyoruz. Bu kupada oynadıkları ilk maçta Ankaragücü'ne karşı 3:1'lik galibiyetlerini hatırlatıp, A2 takımlarınında yoğun bir fikstür içinde olduklarını belirtip yazıyı bitiriyorum.

Orduspor'un olduğu her yerde, gazozuna bile olsa alınacak her galibiyet bizleri mutlu eder. BİZ ŞEHRİMİZİN TAKIMINI KENDİ EVİNDE YALNIZ BIRAKMAYALIM Kİ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM. Sonrasını izleyip görelim.
Son bir kişisel yorum, bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam. Zira maça dair oklar bizden yana...

1 yorum:

  1. Her zaman ki gibi formamı giyip destek vermeye gitcez yarın biz renklere aşığız

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...