8 Nisan 2012

''Biz devamlı düştük. Ve düşmek; bizim için hadi ayağa kalkıyoruz oldu.''

Başlıktaki cümleyi Deplase Keyifler'de bir Samsunspor taraftarı kurmuştu. Bugünü görerek mi söyledi bilmiyorum ama yine onlar için zor bir gün. Fotoğrafa bakarak çok şey söylenebilir aslında ama insanın içinden birşeyler söylemek gelmiyor... Dün 19 Mayıs stadyumunda başını ellerinin arasına almış, gözleri dolu dolu bir sürü insan vardı. Yaşına başına bakmadan ağlayan amcalar, çocuklar... Bir şehrin yaşadığı koskocaman bir hayal kırıklığı. Kendimi onların yerine koymaya çalıştığım zaman bile içim acıyo. O yüzden yaşadıkları hayal kırıklığını çok iyi anlayabiliyorum. Gözyaşlarını tutamayan küçük arkadaşlarımızın belkide gördüğü en büyük başarı geçtiğimiz sezonki Bank Asya şampiyonluğudur ama onlar kolay olanı değil zor olanı seçtiler. O renkler uğruna dökülen gözyaşları olduğu sürece ayağa kalkması çok daha kolay olacaktır Samsunspor'un. Çok daha kötü durumların üstesinden geldiler. Umarım en kısa zamanda ayağa kalkarlar.

1 yorum:

  1. Son haftaya taşınan rekabetin diğer tarafı olarak Samsunspor'u mücadelesi için kutluyorum. Son haftalardaki mücadeleleriyle bizden daha çok hak etmişlerdi. Umarım en kısa sürede dönerler.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...