12 Nisan 2012

Tres Puntos Temalı İllustrasyonlar

Resmi sitemizin bu sezonki introları, illustrasyonları gerçekten çok hoş oldu. Özellikle Tres Puntos temalı illustrasyonları her hafta merakla bekledik. İllustrasyonlu site introlarını Türkiye'de kullanan ilk kulüp olmamız da olayın diğer güzel yanı. Bu tarz şeyler dışardan belki ufak tefek işler gibi görünebilir ama Orduspor markası adına çok önemli çalışmalar. O yüzden kulübümüzün sosyal medya adına yaptığı bu olumlu çalışmaların devam etmesi çok önemli. Bundan sonraki süreçte de çalışmaların aynı özveriyle devam edeceğini umut ediyoruz.

Bu çalışmaların sahibi, formalarımızı tasarlayan, Orduspor markası adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan sayın Uğurcan Ataoğlu'na Divane Aşık Gibi olarak teşekkür ederiz. Kendisinin yapılacak kongreden sonra Asbaşkan olacak olmasını da mutlulukla karşıladık.

Son olarak, resmi sitemizin yeni yüzü hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Eski sitemiz görsel olarak çok güzeldi ama bazı sebeplerden dolayı yenilendi. Sosyal medyadaki genel görüş ve kişisel görüşüm şuandaki sitenin eskisine nazaran görsel olarak kötü olduğu. İçerik olarak zengin bir site oldu ama dediğim gibi kullanım açısından ve görsel açıdan çok daha güzel bir site yapılabilirdi. Umarım taraftarın görüşü dikkate alınır ve resmi site ile ilgili gerekli düzenlemeler yapılır.

Şuana kadar yayınlanan illustrasyonlarımızın aşağıda mevcut. Arşivlik olduğu için hepsini ekledim. Bundan sonra yapılacak olanları da merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...