10 Ocak 2012

Çamur At İzi Kalsın Politikası ve Rıdvan Dilmen

Orduspor'un şike sürecindeki duruşu, Nedim Türkmen'in açıklamalarının illaki bir sonucu olacaktı. Bu süreçte Orduspor Kulübü başkanı kulüplerle ilgili beyanat vermese de bazı kesimler hep üzerine alındı konuşulanları. Ali Koç'un Kulüpler Birliği toplantısındaki tavırları, Volkan Demirel'in saçmalamaları, Fenerbahçe taraftarının Orduspor'a karşı olan tutumu aslında beklenen şeylerdi. Orduspor tarafından Fenerbahçe adı zikredilmese dahi bu süreçteki duruşumuz onları yeteri kadar rahatsız etti. Diğer kulüplere nazaran doğruları açık açık söyleyen bir taraf olmamız nedeniyle illaki karşılaşacağımız saçmalıklar da olacaktı.

Önce sürüden ayrılanı kurt kapar diye tehdit ettiler. Sonrasında ise basında Orduspor adını farklı yönlerde kullanarak bir medya baskısı oluşturma tehditinde bulundular. Nitekim bu süreç onlar adına dün akşam başladı ve Rıdvan Dilmen maşa olarak söz aldı.

Ntvspor'da konu Gaziantepspor - Fenerbahçe maçı ama Rıdvan Dilmen eline tutuşturulan tape'ler üzerinden Orduspor'a çamur atıyor. Nedim Türkmen şike yapan düşsün demiş, sana mı kaldı bunu demek diyor. Orduspor kulübünün şike yaptığından bahsediyor ve neden Nedim Türkmen'in içeri alınmadığını irdeliyor. Bunu irdelemek, çamur atmak görevi Rıdvan Dilmen'e veriliyor ve o da ona verilenlerle dilinin döndüğünce eveleyip geveleyip laf cambazlığı yapıyor.

İddianamede Nedim Türkmen'in adı geçiyor doğrudur. Fakat sonrasında suç unsuru oluşmadığından dolayı sadece iddia olarak kalıyor kayıtlarda. Olayın içeriği ise şu yönde, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü Nedim Türkmen'i arıyor ve Diyarbakırspor'un başkanının çok yakın arkadaşı olduğunu yardımcı olabileceğini söylüyor. Ligden küme düşmüş, ununu eleyip eleğini asmış, genç takımla sahaya çıkan bir takım için böyle bir taleple Nedim Türkmen'e geliyor ama Nedim Türkmen'in başından savmaya çalıştığı '' Hee, tamam, tamam tamam '' gibi cevaplar verdiği zaten kayıtlarda yer alıyor.

Dediğim gibi bu durumlar Orduspor'un ve Nedim Türkmen'in duruşunun yansımaları. Haklarında binlerce sayfa telefon konuşması kayıtı, para alışverişi, fotoğraf gibi dökümanların bulunduğu, şike yaptığı açık ve net olan Türk Futbolunun bir senesini çalan kesimin sözcüsü RIDVAN DİLMEN çıkıyor ve Ntvspor gibi ulusal bir kanalda FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR maçı konuşulurken elindeki 5 satırlık kayıt ile çamur atmaya kalkıyor. Orda bir dur derler Rıdvan Dilmen. Yaptığın aleni ve açık bir şekilde çamur atmaktır. Bu tarz şeylerle Orduspor cephesini sindirmeyi düşünenler ise düşünmekten yoksun kişilerdir.

Bu süreç içerisinde bazılarının eteklerinin altına saklananlar gibi olmadı Orduspor ve olmayacaktır. Her konuda kendi görüşlerini açık ve net, tarafsız, adaletli bir şekilde yansıtan, yaptığı önerileri bilimsel verilere dayandıran bir taraf oldu ve bundan sonraki süreçtede Rıdvan Dilmen gibi maşalar üzerinden yapılacak saldırılarla duruşunu bozacağını sanmasın kimse...

18 yorum:

  1. Ridvan fenerbahcenin avukati gibi davranmaktadir, ozellikle sike tartismasinin en alevli gunlerinde nerde saklandigi bilinmemekte ve islerin yonu az cok belli oldugu zaman tekrar ortaya cikmistir. Birkac haftadir Orduspor ile ilgli yorumlarini dinliyorum ve anliyorum ki Ridvan Orduspor u ve sahada yapmaya calistiklarini hep kucumsuyor ve asagiliyor. Eee ne de olsa lakabi''seytan''!
    Selcuk-Hollanda

    YanıtlaSil
  2. rıdvandan adam olsaydı lakabı seytan olmazdı..

    YanıtlaSil
  3. Adam olsa sariyer de oynarken poker masasina oturmazdi, celebic olmasa top toplayici bile olamazdi, ya da yedigi igneler(anabolika, adrenalin, vs.) beyninide zedelemis olabir...

    YanıtlaSil
  4. rıdvan bu tutum ve davranışla fenerbahçeye daha da kötülük ediyorsun, saçmalama orduspor başkanı egitimli bir bilim adamı senin haddine mi sen şikecilerin avukatımısın.

    YanıtlaSil
  5. i very like this post. thanks admin.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. türkiye de hak etmediği değeri alan bir insan rıdvan dilmen. fenerbahçenin savunucusu arkadaşlar böyle adamları izlemeyelim prim kazandırmayalım.

    YanıtlaSil
  8. Fenerbahçe'ye 3 Temmuzdan beri yapılan karalama kampanyasında da bu kadar hassas olabilseydiniz keşke ama nerde..

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya usta suratınıza tükürülse yarabbi şükür diyeceksiniz pes ...valla pes...iddaname deki idda sözcüğüne takılıyosunuz sadece.640 sayfalık iddaname 400 sayfası kanıt.belge.lütfen bulun internetten okuyun ve koskoca fenerbahçeyi aziz yıldırım gibi adamlara yem etmeyin.belki sizin için çok iş yaptı ama camianızı böyle ayaklar altına almayın bi de utanmadan gelip böyle köşelerde laf yetiştirmeyin.benim takımım bu durumda olsaydı bi köşede ağlıyo olurdum.utancımdan kimseyle tartışamazdım bile...para alışverişine dair foto var mı diyosun.ibrahim akının videosu var fb maçından 2 gün önce..video olmaz ille de foto diyosan bülent uygun eskişehirde kafede siyah çantayı el değiştirirkenki fotolar var.gerçi bunlar da yetmez ki sizi sustrmaya.neyse

      Sil
    2. http://imageshack.us/photo/my-images/812/504967889.jpg/

      Bak bakalım İbrahim Akın'ın videosu hangi kulüple ilgiliymiş ? Hangi sebeplerle basın bunu Fenerbahçe'ye yormuş bi' düşün bakalım.

      İngilizcen varsa şunu da oku.

      http://mideastsoccer.blogspot.com/2012/02/resignations-deepen-rift-among-turkish.html

      Adam Singapur'dan görmüş olayın iç yüzünü , siz hala daha iki müteahhitin/mühendisin inşaat konuşmasının peşindesiniz.

      Sil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  11. Yaptığımız yorumları silecek kadar yüreklisiniz işte. Çamur at izi kalsın politikasını eleştiriyorsunuz da yaptığınızın hiç bir farkı yok. Linçe ortak olun devam edin ve sonra Kadıköy'e nasıl geleceksiniz kara kara düşünün!

    YanıtlaSil
  12. Küfür etmeden yorum yapmayı öğrenebildiğiniz zaman yorumlarının silinmez. İçerik olarak birşey ifade etmeyen bir yorumun burada durmansının bir anlamı yok.

    YanıtlaSil
  13. Küfür? Keşke sildiğiniz yorumlar dursa da kim küfür etmiş görsek siz milyonlarca taraftarı olan bir takımı 'şike yaptığı açık ve net olan Türk Futbolunun bir senesini çalan kesim' olarak niteleyebilecek kadar seviyesizleşirken sorun yok, biz fikrimizi söyleyince mi problem oluyor. Sizin özgürlük anlayışınız bu kadar işte.

    YanıtlaSil
  14. çamur at izi kalsın! öylemi
    allah allah 3 temmuzdan beri FENERBAHÇE'ye yapılanı ne güzel özetlemişsiniz aslında bravo!!!!

    YanıtlaSil
  15. tüm fenerlileri aynı kefeye koymak dogru değil (bkz: http://emreturanoglu.blogspot.com/2012/03/novi-pazarda-bayram-havas.html )ama rıdvan'ın şike olayındaki amacının ve niyetinin ne oldugunu da (feneri batan çamurdan çıkarmak adına), DAG'ın yaptıgı savunmavari çıkışının da bence %100 haklılık payı oldugunu düşünüyorum. tabiki ne kadar şahsen G.Saraylı olsamda fatsalı olarak ta gönülden Ordusporumuza bağlılıktan olsa gerek yapılan yakışıksız yakıştırmalara da iyi bir cevabın verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...