6 Ocak 2012

Emre Belözoğlu Bir Melektir...

Emre Belözoğlu: Culio devamlı bana İspanyolca küfür etti. İspanyolca bildiğim için anlıyorum küfürleri. Ben de hakeme söyledim. Culio küfürleri bırakıp bana dirsek atmaya başladı. Dirsek atınca sinirlendim. Sahada sürekli üstümüze üstümüze geliyorlar.
Emre'yi tanımasak bilmesek diyeceğiz ki yazık lan adama o kadar küfür yemiş zor tutmuş kendini ama nedir bu aklanma çabaları ? Bazı gazetelerde ''Emre Culio'nun suratına yumruğu yapıştıracaktı ama gördüğü öfke kontrolü tedavisi sayesinde kendisine hakim oldu'' gibi cümlelerin yazdığını da gördük ya daha ne diyelim.

Her pozisyondan sonra hakeme itiraz eden, ikili bir mücadeleden sonra Culio'nun ağzı bile kımıldamazken yumruk gösteren Emre çıkıp birde kendisini savunuyor. Pozisyon sonrasında takdir haklarını Orduspor'dan yana kullandığı iddia edilen hakem önce Emre'ye sonra sadece bu tepkilere bakmakla yetinen Culio'ya sarı kart gösterdi.

Gazetelerde yazan metinler ise başlı başına komedi. Küfürün kitabını yazan Emre Belözoğlu Culio'ya yumruk atmadığı için neredeyse göklere çıkarılmış.

  • Emre'nin o yumruğu aslında Culio'dan çok adaletsizliğe bir tepkiydi. Bu yüzden yumruğunu kaldırdı ve tam vuracakken vazgeçti.
  • Ama Emre, öfke kontrolüne ilişkin olarak doktor kontrolünde yaptığı çalışmaların meyvesini toplamaya başladı. Tahrik edildiği zaman tepkisini hemen dışarı atmak yerine duygularını bastırmayı öğrendi.
  • Artık kendisi de kontrol altına alınması gerektiğinin farkında olduğu için normalde çekinmeyeceği o yumruğu Culio'nun suratına indirmedi.
Ne diyelim. Biz Emre'yi yanlış tanımışız. Sokaktaki 10 kişiden 8'i yanlış tanımış. Şimdiye kadar yaptıkları, ettiği küfürler, ufacık haliyle sahadaki 11 kişiyi dövecek havaları falan yanlış anlaşılmaymış.

Emre Belözoğlu bir melektir diyip yazımızı sonlandıralım.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...