4 Aralık 2010

Çekin Kirli Ellerinizi Üzerimizden !

Bugün resmi site böyle bir yazı yayınladı;

***
Orduspor Kulübü’ nden Kınama
Orduspor Kulübü olarak, büyük fedakarlıklar içerisinde Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlerken; büyük bir aile olan Ordusporumuzun Süper Lig’ e hiçbir kuvvet başarıya ulaşmasına engel olmayacaktır.

Maalesef dün gece Ordusporumuz’ un lisanslı ürünler mağazası ve Genel Sekreterimiz Sayın Avukat Adem Türkmen’ in evi ve arabası zihniyeti bozuk, Ordu şehrimize ve Ordusporumuz’ a yakışmayacak şekilde yumurtayla taciz edilmiştir.

Orduspor Camiası olarak bu olay bizleri derinden üzmüştür. Bu olayı yapanları ve yaptıranları Emniyet Kuvvetlerimizin en kısa zamanda kamuoyunun önüne çıkaracağına olan inancımız tamdır.

Bu talihsiz olayı Orduspor Kulübü olarak kınıyor suçluların bir an önce tespit edilip yüce adalet önüne çıkartılmasını bekliyoruz

Saygılarımızla.

Orduspor Kulübü

***

Diyecek pek birşey yok aslında. Sizleri gördükçe şampiyonluk aşkımız daha çok depreşiyor. İçimizdeki İrlandalılara rağmen bu takım bu sene Süper Lig'e çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...