28 Aralık 2010

Yeni Forvetimiz Hayırlı Olsun...




Bugüne kadar yönetimin transfer yapmayacağı üzerine bilgiler geliyordu fakat bugün gelen haber biraz şaşırttı bizleri. Yönetim Tff'ye olan borçtan dolayı transfer yapmayı düşünmezken bugün yeni forvetimizle anlaştığımız ve 2 güne imzanın atılacağı haberini aldık. İsmi öğrenirken verdiğimiz sözden dolayı imza atılana kadar malesef ismi açıklamayağız

Ama en azından isim hakkında birkaç bilgi verebiliriz. Yeni forvetimiz 26 yaşında. Süper Lig'de 70 yakın maçta forma giymiş bir isim. 1.80 boyunda,yırtıcı,bitirici, Kostovski'yi tamamlayacak bir isim. Uğur Hoca alınmasını çok istemiş ve transfer gerçekleşince de sevinmiş. Aynı şekilde o da Kostovski ile iyi bir ikili oluşturacağını düşündüğü için bu transferin gerçekleşmesi yönünde istekde bulunmuş.


Bank Asya ve Süper Lig'de kendini kanıtlamış bir futbolcu fakat zaman zaman geçirdiği sakatlıklar kariyerinin farklı bir yönde ilerlemesine sebep olmuş diyebiliriz. Son 3 sezondur süper ligde top koşturuyor. Şuanda oynadığı takımın taraftarları genel olarak hakkında iyi şeyler düşünüyorlar. Onlar da biraz daha şans bulsaydı ve bazı sakatlıkları yaşamasaydı kendisinin çok daha iyi yerlerde olacağına dair şeyler söylüyorlar. Umarım bizim ihtiyacımız olan boşluğu doldurur ve takıma faydalı olur.

Bir başka haber ise ; sol tarafa takviye yapılma durumu. Sol tarafa takviye yapmayı planlıyor yönetim ama şuanda herhangi bir isim gündemde değil. Bir yabancı oyuncu gelmesi gündeme gelmiş ama takım içindeki düzen bozulmak istenmediği için bu ihtiyacı yerli oyuncu ile kapatmaya yönelmişler.

Şimdilik gelişmeler bunlar.
Hayırlı uğurlu olur işallah.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...