5 Aralık 2010

Ne Güzel Bir Gün... Orduspor 3 Diyarbakırspor 1


Maçın ardından ufak ufak karalayayım bişeyler. Hüseyin kızmasın izlediğin maç hakkında bari yaz diye : )


Herşey çok güzeldi bugün Ordu'da. Hava çok güzel, taraftar yerini almış, Uğur Hoca çift forvet sahaya çıkmış vs vs vs. Maç başladı, taraftarda iyi güzel ama birşeyler eksik sahada. Bilsay'la birbirimize bakıp bunlar neden oynamıyor diye hayıflanırken Ahmet Güven'in golü geldi. Diyarbakırspor zaten beraberlik için gelmiş. Her ne kadar geriye çok yaslanmasa da oyunu kendi yarı sahasında kabul ediyorlar. Biz bunun devamı gelir diye düşünürken çalan bir düdük ve penaltı... Tam göremedim bana penaltı değil gibi geldi ama devre arası kale arkasında maçı izleyen babamla ve arkadaşımla konuşunca penaltı olduğunu öğrendim. Demelerine göre Jerry bodoslama girivermiş Diyarbakırsporlu elemana...


İkinci devreye ilk yarının aksine fırtına gibi girdik. Sağdan soldan ataklar, kornerler, uzaktan çekilen şutlar derken golün geleceği ap açık belliydi zaten. Müslim Diyarbakırspor'un sağ tarafını deyim yerindeyse felç etti, indi çizgiye yaptı ortasını ve GOL. Ama bu gol öyle böyle bir gol değil. Kostovski attı boru değil yani : ) Kostovskiden fazla sevindim vallahide billahi...


3 dakika sonrasında sahanın en iyi ismi 3. golümüzü yazdı Diyarbakırspor kalesine. Ali Çamdalı hakikaten bu takımın herşeyi...


Maçdan kısa kısa belirteceklerim ise ;



- Jeryy arkası dönük adama bodosloma neden dalar anlamak mümkün değil.


- Kostovski biraz daha uğraşsaydı maç anında beni kanser etmeyi başarabilirdi. İyi niyetli, belki takımdaki çoğu kişiden daha hırslı daha istekli ama santraforsan karşı karşıyayken kaleciyle o topu o kaleye sokacaksın Jovan.


- Ufuk Bayraktar gerçekten çok iyi bir futbolcu. Devre arası bazı takımlarla adı geçiyor alan önemli bir ismi takıma kazandırmış olur. Sol taraftaki etkisizliğimize ilaç olabilecek bir isim. Başkana duyurulur : )


- Kostovski ve Ahmet Güven ilk defa yan yana ilk 11'de başladı sanırım. İkiside gol attı hala inanılmaz geliyor : ) Ahmet Güven Bank Asya'da Orduspor'daki ilk golünü attı. Ama devamı gelecek.


- Ali Çamdalı çok iyiydi. Murat Akın'da 2. yarı takımla beraber ortaya çıkıverdi. Ama bu Murat Akın'a varya Orduspor forması öyle yakışıyor ki anlatamam.


- Abdullahı bu hafta da beğenmedim. Daha iyi olmalı.


- Müslim her zamanki gibi Allah nazarlardan saklasın... Alıştık gol atmasına. 4. golü ondan bekledik ama canı saolsun.


- Numan takımda oynamaya devam etmeli. Ya Jeryy ya Kürşat ikisinden biri gelecek hafta otursun Numan oynasın. 2 haftadır gösterdiği performans ile o formayı giymeyi hak ediyor.


- Maç boyu susmayan taraftarımıza teşekkürler. Özellikle kale arkasındaki Üniversitelilerin oluşturduğu grup azınlık olmasına rağmen maç boyu çok çok iyi destek verdil. Hepsinin yüreğine sağlık.


...


Son olarak ne diyelim. Maç sonundaki o mutluluk tablosu varya, herşeye bedel. Futbolcuların yüzlerindeki mutluluk ifadesi, bizlerin önünde oynadıkları kolbastı, beraber bağırmamız, beraber haykırmamız daha neler neler. Stadta olmayanları da iyi çatlattım vallahi : ) Londra'ya, İstanbul'a, Samsun'a sevgiler... : )


Son bir Cümle ;


BU TAKIM BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAK !
2. ve 3. fotolar morbeyaz.net'den alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...