29 Aralık 2010

İbrahim Şahin vs Emre Aygün

Bugün resmi siteden siteden ardı ardına gelen haberler ile devre arası transferini sonlandırdık. Sonlandırdık sözcüğünün ucunu ben kendi adıma açık bırakıyorum yalnız. Yeri göğü inletecek birkaç teşebbüs var. Olursa onlar olucak olmazsa bu şekilde yola devam edilecek. O isimler şimdilik uzak bir ihtimal olduğu için yönetim de transferi sonlandırdık dedi.


Dünkü yazımızda bahsettiğimiz, hayırlı olsun dediğimiz forvet İbrahim Şahin'di. Direk olarak isim vermedik ama çoğu kişi zaten yazılanlardan İbrahim Şahin ismini çıkardı. İbrahim Şahin'i değerlendirmeye kalkacak olursak istatistikler ışığında ortaya çıkan görüntü taraftarı çok fazla tatmin etmeyebilir. Son 2 sezondur her ne kadar şans bulamamış olsa, sakatlıklardan dolayı kötü bir zaman geçirmiş olsa dahi kendini kanıtlamış bir futbolcu... İstatistikleri değilde bildiğimiz İbrahim Şahin'i değerlendirecek olursak güçlü fizik yapısı ve mücadeleci kimliği ile Bank Asya'da faydalı olabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum. Uğur Hoca'nın kendisini ısrarla istemiş olması da bir nevi içimizi rahatlatmalı. Sonuçta ne istediğini, İbrahim'i nasıl değerlendireceğini uzun uzadıya düşünmüştür. Kostovski ile iyi bir ikili oluşturacağını dile getirmiş. Sağlıklı ve zinde bir İbrahim Şahin'in 2. yarıda Orduspor'a maksimum katkı yapacağına inanııyor ve umut ediyorum. Umarım yanılmayız, bu sefer forvet konusunda şeytanın bacağını kırarız. İbrahim'in Hacettepspor'dan mor formaya alışkın olduğunuda belirtelim.



Emre Aygün'e gelecek olursak, Suat Kaya'lı dönemin en iyi ismiydi belkide kendisi. Takımda kalmasını herkes istiyordu fakat sezon sonunda yönetim dağıldığı ve Emre'de kiralık olduğu için yollarımız ayrılmıştı ve Emre Trabzonspor'a geri dönmüştü. Akçaabat Sebat Spor'da kiralık geçirdiği sezondan sonra Emre Süper Lig'de boy göstermeye başladı. İlk önce Ankaragücü ardındanda Eskişehirspor forması ile kendisini izledik. Fakat 2 takımda da yeterli şansı bulamadı. Fakat oynamış olduğu maçlarda izlediğimiz Emre son 2 yıldır çok fazla forma şansı bulmamış olsa dahi bize 2. yarı Süper Lig yolunda çok önemli katkılar yapacaktır. Mevki olayına gelince, Emre'nin asıl mevkisi sağ kanat. Akıllara Müslim geliyor ilk önce. Uğur Hoca Müslim'i sol kanatta değerlendirmeyi düşünüyor. Emre eğer beklediğimiz verimi verirse Müslim'i 2. yarıda sol kanatta izleyebiliriz. Ligin ilk yarısında Muarem ile zaman zaman kanat değiştirmiş ve sol kanatta da etkili bir futbol ortaya koymuştu Müslim. O yüzden bir nevi onu joker olarak kullanmak istiyor Uğur Hoca. Sol kanat için diğer alternatif Ufuk Bayraktar idi. Kendisi ile bir ön görüşme yapılmış fakat Diyarbakırspor'daki durumunun belirsiz olmasından dolayı ibre Emre Aygün'e yönelmiş ve onunla anlaşma yoluna gidilmiş. Açık olan durum şu ki Emre'nin göstereceği performansdan daha eminiz.

Sonuç olarak iki ölü isim Volkan Arslan ve Ümit ile yollarımızı ayırıp iki önemi ismi kadromuza dahil ettik. Umarım her ikiside Süper Lig yolunda bize gereken katkıyı sağlayacaktır.

2 yorum:

  1. İbrahim selamlar... Mail attım sana geri dönüş yaparsan sevinirim. Benimle irtibata geçersen iyi olur. Emrah Hamurcu - Futbol Ekstra

    YanıtlaSil
  2. ibrahim sahin iyi bir transferdir sanirim kendisine tessekür ediyorum orduspora geldigi icin

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...