10 Mart 2011

Kararsızlık


TRT bu haftaki maç yayını konusunda hangi maçı yayınlayıp hangisini yayınlamayacağına bir türlü karar veremedi. Normalde programda yer almayan Orduspor Mersin İdman Yurdu maçını ilk önce programa dahil etti. Daha sonra sebep belirtmeden programdan çıkardı ve Giresunspor - Ç. Rizespor maçının yayınlanacağını belirtti. Tabi bu açıklamanın ardından Mersin kanadından saçma sapan açıklamalar geldi. Verilen kararın değiştirilmesi çok uzun sürmedi. Dün akşam saatlerinde 2 maçın dönüşümlü olarak yayınlanacağı bildirildi. İlk önce Giresunspor - Rizespor maçının ilk yarısı sonrasında ise Orduspor - Mersin İdman Yurdu maçının 2. yarısı yayınlanacak denildi. Gündem tam durulmuştu ki bu sabah Orduspor - Mersin İdman Yurdu maçı tekrardan yayın akışından çıkarıldı. Ne denir, ne söylenir hakikaten birşey bulamıyorum son zamanlarda böyle bir saçmalığa pek fazla rastlamadık.

3 gün içinde maç defa yayın programına konulup, kaldırıldı. Bu kararsızlığın sebebi nedir bilmiyoryuz. Bir yerlerden baskı mı yapılıyor, bu maç yayınlanacak diğeri yayınlanmayacak diye telkinler mi veriliyor bilmiyoruz ama Trt kendi kendini komik duruma düşürüyor.

Karar kaç defa daha değiştirilecek gerçekten merak ediyoruz. Bu yapılan saçma sapan değişikliklerden dolayı da saçma sapan ithamlarla karşı karşıya kalıyoruz.

Artık bir karar verin. Yayınlayın veya yayınlamayın ama SABİT bir karar verin. Ve bu değişikliklerin nedenini bir açıklayıverin.

Çok şey istemiyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...