30 Mart 2011

Masal Devam Ediyor... | 11. Vosvos Şenliği

Vosvos seven herkes için ayrı bir yeri vardır bu şenliğin. Aksatılmadan düzenlendiği zamanlarda dikkatleri Ordu'ya çeken, çok güzel görüntülerin ortaya çıktığı şenlik nihayet 2 yıl aradan sonra tekrar yapılacak.

9 yıl çeşitli mücadelerle gerçekleştirildikten sonra kısa bir aradan sonra 10.su yapılan ve ardından 2 yıldır gerçekleştirilemeyen Vosvos Şenliğinin bu yıl 11.si yapılacak.

Her sene belli bir maddi imkansızlık çevresinde ha yapılacak ha yapıldı derken ya şenlik yapılmadı, yada hak ettiği gibi organize edilemedi. Ordu'nın geleceği Turizm'dir diyenlerin neden böyle bir etkinliği hak ettiği gibi organize edemediğini kendime sorar dururum hep.

Şenlik ile ilgili ön toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı ve büyük ihtimalle Vosvos şenliğinin 11. si 02-09 Temmuz'da yapılacak. 1 hafta sürecek olan organizasyon yine yaylalarımızda gerçekleşecek.

Bu tarz organizasyonlara Ordu'nun ihtiyacı var. Umarım bundan sonra layıkıyla yaparız ve bu şenliği evrensel bir boyuta ulaştırırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...