2 Ocak 2012

Yarım Kalan Hikaye... | Bruno Orduspor'da


Evet tamda böyle birşeydi Bruno'nun bizdeki etkisi. Yarım kalan bir hikayeydi Bruno. Geldi gelecek, oldu olacak derken transfer nihayete erdirildi. Bruno birkaç gün içinde 4.5 yıllık sözleşmeye imza atacak ve 2009-2009 yılında sonra ayrılıp yarım bıraktığı hikayeyi tamamlayacak.

Çoğu transferi ilk başta değerlendirirken takıma yapacağı katkı ön plana alınır. Fakat bazı transferler ise takıma yapılacak katkıdan öte çok daha önemli şeyleri ön plana çıkarır. Bruno transferide bizde çok daha farklı etkiler yaratacak. 1 hafta önce ismin basına yansıması bile birden bire havayı değiştirdi. Kimse Bruno takıma ne verebilir, Bank Asya'daki başarısını tekrarlayabilir mi, Süper Ligde kendini gösterebilir mi diye düşünmedi. Herkesin içini kaplayan şey mutluluktu sadece. Yıllar önce evden ayrılan bir çoğcuğun, yada gurbete giden bir arkadaşın dönmesi gibi birşey sanırım. Çoğu kişinin bu duyguları hissettiğine eminim.

Sevginin başarıyı tetiklediğini düşünenlerdenim ben. Bruno'nun Orduspor'dan sonraki performansı her ne kadar baş aşağı gitmiş olsa da Orduspor'da gördüğü sevgiyi ne Flamengo'da ne Legia'da ne de Kızılyıldız'da görmedi. Bruno'nun şehrin ve taraftarın da desteğiyle eski günlerine dönüş yapacağına inanıyorum. İstatistiklerinden, teknik özelliklerinden, Orduspor'daki performansından bahsetmeye lüzum yok. Tanımayanlar da Orduspor'da attığı 21 golün videosunu izleyip hakkında bilgi sahibi olabilir.

2012 yılının ilk güzel haberi oldu. Yarın Cuper de Ordu'ya geliyor. Umarız herşey umduğumuz gibi gider. Evine hoşgeldin Karaoğlan...

3 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...