16 Ocak 2011

Ne Alaka Nedim Başkan ?



Orduspor taraftarlarının en yakındığı konulardan birisi Nedim Türkmen'in yerli yersiz gerekli gereksiz sürekli basına açıklama yapması. Nedim Başkan'ın yaptıklarını Orduspor'a kazandırdıklarını kimse inkar edemez. Ama bazen öyle şeyler yapıyor ki bizleri bile çileden çıkarıyor resmen. Şükrü Bodur davası konusunda Orduspor'un haklarını savunmasına minnettarız ama her gelişmeden sonra şok şok flash flash edasıyla açıklama yapmasının gerekli olmadığını daha önce de söylemiştik. Olay zaten yargıya intikal etti ama Nedim Başkan'ın o konuda söylediği herşey Orduspor'a faydadan çok zarar veriyor. Aynı durumu transferler konusunda da duyuyoruz sürekli. Hergün Orduspor'a Süper Lig'den şunu alacağız, Yıldıray'ı alacağız, Ceyhun gelecek vs vs vs. Kusura bakma başkanım ama ne gerek bu açıklamalara ? Biz olumlu birşey yapıldığı zaman hakkını veriyoruz durumun ki yaptıklarınızdan dolayı çok da mutluyuz. Bu reklam politikasını pek anlamlı bulmuyoruz.

Hepsini geçtik, bugünkü Ajansspor'da yayınlanan kınama yazısı ne alakadır Başkanım ? Türk Telekom Arena'nın açılışında yapılan protestoların uygun olmadığı dile getirmek, olan durumu kınamak bize ne kazandırır ? Kendi vekillerimiz bile seçimden seçime Orduspor'u ağızlarına alırken, 3 senedir 4 tane direği diktirmek için uğraşırken yapılan protestoları kınamak bize mi düştü ? Bu gibi konulara dahil olup Orduspor'u hükümet yalakası durumuna düşürmek bize birşey kazandıracaksa biz şahsen istemiyoruz böyle bir kazanç.

''Spor ile siyaseti birbirinden uzak tutmak gerekir. Sn. Başbakan stadyuma bir siyasi aktivite için değil bir spor stadyumunun açılışı ve bir spor organizasyonunu izlemek amaçlı o stadyumda yer almıştır. Bu stadyumun açılmasında büyük bir fedakarlık gösteren bir devlet yöneticisine bu hareketlerin yapılması yanlış olduğu kadar vefa sorunudur. Siyaset ile sporu ayrı tutmak gerekmektedir. ''

Bu açıklama size ait. Evet çok güzel cümleler. Yalnız bu durumu kınamak bize antipatiklikten başka bişey kazandırmaz Başkanım. Şu açıklamanın yapılması bize dışarıdan bakış açısını değiştirir. Orduspor taraftarına, Orduspor kulübüne bakış açısını değiştirir.

Sizden bir Orduspor taraftarı olarak bu konularda biraz daha özverili olmanızı istiyoruz. Hergün basına açıklama yapan bir başkan istemiyoruz. Bırakın bu işleri biraz da Orduspor kulübü basın sözcüsü yapsın. Bu gibi Orduspor'a zarar vericek konularda ise basın açıklamasını, kişisel görüşünüzü bildirmenizi anlayışla karşılarız ama sizin isminizin altında Orduspor Kulübü başkanı etiketi olduğu sürece bu tarz açıklamaların Orduspor ile beraber anılması bizleri rahatsız ediyor.


DİP NOT

Bu yazıyı yayınlayıp yayınlama konusunda kendi aramızda çok istişare ettik. Ama bu konuda Divane Aşık Gibi'nin görüşü budur. Herkesin fikrine saygı duyuyoruz.

Ek Olarak ;

Bu yazı ''Divane Aşık Gibi'' Bloğunun kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Orduspor taraftarlarının genel olarak fikir birliği içinde olduğu bir yazı değildir. Nedim Türmen'i yaptığı açıklamadan dolayı destekleyen renktaşlarımıza saygı duyarız...

2 yorum:

  1. benimde kendi yorumum:bence kınama yazısı çok yerindebir mesaj oldu cünkü ne kadarda olsa bir devlet büyüğü galatasaray gibi bir camiyanın taraftarına yakışmadı nihayetinde misafir gelmiş bie kişi..nedim başkan da açıklamalarına gelince süper lige çıkmak için okadar buyuk bir enerji ne kadar buyuk bir heycan içinde olduğunu anlamak gerek bunuda buyuk başkana hor görmeyelim..

    YanıtlaSil
  2. Protesto konusu tartışılır doğru mu yanlış mı diye.

    Bizim için önemli olan bu gibi konularda Orduspor Başkanının açıklama yapma gereği duyuyor olması.

    Orduspor her kesin tarafından sempati ile yaklaşılan bir camia. Bu gibi toplara girmek bize hiçbirşey kazandırmaz. Eleştirimizin nedeni budur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...