7 Ocak 2011

Kamptan Gelen Güzel Haberler

Oynanan iki hazırlık maçında gelen iki galibiyet. 2 gün önce Denizlispor ile oynamış ve Bilal ve Muharem'in attığı gollerle Denizlispor'u 2-0 mağlup etmiştik. Her ne kadar hazırlık karşılaşmaları olsa da takımın galip gelmesi güzel birşey. Bu arada Denizlispor Youla'dan Ahmet Cebe'ye as kadrosuyla çıktı maça. Bu galibiyet ligde gelse daha güzel olurdu ama geldi geçti artık.

Bugün ikinci hazırlık maçımızı Hollanda 2. Lig takımlarından RKC Waalwijk ile oynadık. RKC Hollanda 1. liginden bu sene düşmüş ve onlarda bizim gibi ilk yarıyı 3. sırada tamamlamışlar. Maç az önce tamamlandı ve karşılaşmadan 3 - 1 galibiyetle ayrıldık. Gollerimizi Mehmet Ayaz, Ahmet Kuru ve RKC'den Ohad Levıte kendi kalesine atmış.

Kamptan gelen son haberler bu şekilde. Aldığımız bilgilere göre takım gayet iyi çalışıyor ve moraller gayet güzel. Umarım kamp istediğimiz gibi geçer ve 2. yarıya kaldığımız yerden devam ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...