4 Ocak 2011

Emin Aladağ Transferi Direkten Döndü...

İbrahim Şahin ve Emre Aygün ile ilgili yazıda çok önemli bir isim olmadığı sürece transfer kapandı demiştim. O günlerde Emin Aladağ ile görüşüldüğü haberini öğrendik. Sözleşmesi devam eden bir futbolcuyu Denizlispor en yakın rakibine verir mi diyecek olursanız eğer olayın diğer boyutundan bahsedelim


Emin Aladağ sezon başından beri alacaklarını alamadığı için sözleşmesindeki bir maddeden dolayı serbest kalma durumu vardı. 3 Ocağa kadar kendisine ödeme yapılmasaydı Emin serbest kalacaktı ve belkide bugün Antalya kampına katılmış olacaktı. Görüşmenin gizli tutulmasının sebebi Denizlispor yönetimin biraz rahat davranmasını sağlamaktı. Sonuçta araya Orduspor'un girdiğini öğrendikleri anda ne yapıp edip ödemeyi yapacaklarını düşünüyorduk. Başlarda bana pek gerçekleşmesi mümkün gelmedi. Fakat son güne kadar Emin'e ödeme yapılmadığı için ödemenin son günü biraz hareketli geçmiş. Emin Aladağ ile her konuda anlaşmıştık fakat ödemesi yapıldı ve Emin Aladağ Denizlispor'da kaldı.


Bu transfer gerçekleşseydi çok güzel olucaktı ama deyim yerindeyse Denizlispor yönetimi son anda uyandı ve Emin Aladağ Orduspor'un kapısından döndü... İyi bir 10 numaranın eksikliğini gidermiş olucaktık ve psikolojik olarak da en yakın rakiplerimizden birinin en iyi oyuncusunu kadromuza katmanın avantajını yakalayacaktık. Orduspor yönetimi bu transferi gerçekleştirmek için elinden geleni yaptı, Emin Aladağ'yı da ikna etti ama son anda yapılan ödeme malesef yönetimin elini kolunu bağladı.

Aslında o bölgeye bir transfer düşünülmüyordu ama Emin ekstra bir isim olduğu için takıma kazandırmak için çaba sarfedildi. Asıl takviye yapılması gereken mevki sol kanat. Bu konudaki girişimlerden birkaç bilgiyi daha sonra aktaracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...