11 Ocak 2011

Haxball

Haxball adını duydunuz mu bilmiyorum fakat ünü gün geçtikçe yayılmakta olan 2 boyutlu, multiplayer şekilde oynanan dehşet derecede eğlenceli bir o kadar da bağımlılık yaratan bir internet oyunu kendisi. Yönetimi çok kolay; sadece yön tuşları ve Pas/Şut olarak kullanabileceğiniz tek bir tuştan oluşuyor. Fakat bu kadar basitliğe rağmen saatlerce aşırı zevkli ve heyecanlı maçlar çıkarabiliyorsunuz.


Mahalle futbolunun her türlü jargonunu(Adamın gol dedi, geri gelsenize olm, paslı oynayın lan, daha başlamadan “olm siz çok güçlü oldunuz”) içeren arkadaşlarınızla, tanımadıklarınızla hatta yurt dışından Haxball fanatikleriyle oynama şansını elde edebiliyorsunuz. Bana sorarsanız en zevklisi 2 ye 2, ya da 3 e 3 oynamak fakat daha kalabalık şekilde oynama fırsatını da veriyor Haxball size teke tek hatta “tek vuruş” oynama fırsatı da veriyor.

Özellikle sözlük (Ekşisözlük ve incisözlük) ekiplerinin yaptıkları maçları takip etmenizi öneririm gerçekten çok geyik oluyor. Gol sonralarında korner direğine gitmeler, rakip takımı kızdırmalar, rakip takım oyuncuyu sıkıştırmalar hatta mahalle kavgasına bile izin veriyor oyun. (Tabi ki 2D olarak)

Beni kendisine hapseden bu zevkten sizi de mahrum bırakmak istemedim. Oyuna bağlanmak için tek yapmanız gereken http://haxball.appspot.com/ adlı web-sitesine girip, kendinize bir kullanıcı adı alıp, uygun olan masalardan birine girmeniz. Umarım beğenirsiniz bu oyunu ve yakın zamanda Orduspor’umuz adına da masalar kurabiliriz.

Alttaki resim de ekşisözlükten, arkadaş kendine fazla güveniyor galiba.


2 yorum:

  1. murat dün gece yaptık bir turnuva kaçırdın gırgırı : )

    Blog personelinden bir sen eksiktin. Bu akşama ayarla kendini...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...