16 Ocak 2011

Ceyhun Eriş gelir mi ?


Başkan Süper Lig'den oyuncu alacağız dedi ama Süper Ligdeki futbolcuların bir alt lige gelmeye pek niyetleri yok gibi. Bülent Kocabey'e sarıldık, Süper Ligde oynayacağım dedi Karabük'e gitti. Ertuğrul Arslan'ı ikna etmek için çok uğraştık ama o da Süper Ligde kalmayı tercih etti ve geçtiğimiz gün Konyaspor'a imza attı. Nedim Başkan gelmesi için çok mesai harcadı ama gelseydide en fazla kadro derinliği oluşturur bir alternatif olurdu. O yüzden kendi adıma çok fazla üzülmedim.


Şuanda gündem Ceyhun Eriş. Aslında başlarda Ceyhun gelmesin ne alakası var diye düşünüyordum ama şuan için baktığımda Ceyhun'a gerçekten ihtiyacımız var. Orta sahamızın maşallahı tamam ama çok düz oyunculardan kurulu bir orta sahamız var. Oyunun iki yönünü çok iyi oynayan Ali ve Murat gibi bir ikilinin önünde gerçek bir 10 numaraya ihtiyacımız var. O isim belki Muarem olabilirdi ama ilk yarı boyunca Uğur Hoca kendisini sol tarafa haps ettiği için bu merakımızı gideremedik. Belki orda oynasa çok daha faydalı olacaktı. Asıl ihtiyacımız sol taraftı ama piyasada alınacak adam olmadığı için o taraftan umudu kestik sanırım. Biraz daha erken davranıp Ufuğu kapsaydık süper ötesi bişey olurdu. Süper Ligde öyle bir adam yok. Bir alt ligde var aynı tarz adam ama gelmesi çok zor. Cafercan'dan bahsediyorum tabikide. Şeker'in zirveye oynaması, tok satıcı olması gibi sebepler o ihtimalide kurutuyor.


Hedefe gitmek için geriye kaldı sadece 16 maç. Dile kolay Bank Asyaya çıktığımızdan beri ilk defa bu kadar ümitliyiz. İlk defa bu kadar yakın hissediyoruz ve gerçekten istiyoruz. Oraya ait olduğumuzu düşünüyoruz. Yıldıray'dan sonra Ceyhun Eriş'i de basına bildirdi Nedim Başkan. Kendisine Orduspor forması giydirmek istiyoruz büyük ihtimal da olacak dedi. Bildiğim kadarıyla Boluspor'un da Ceyhun konusunda girişimleri vardı. İstanbul'a yakın olması vs gibi sebeplerden dolayı orayı tercih etmesi gibi bir durum çıkabilir ortaya.


Hiç transfer yapmasak dahi bu ligi kaldırabiliriz ama dediğim gibi sadece 16 maçlık bir periyod varken önümüzde o amaca ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmak lazım. Bank Asya'da en önemli durumlardan biri maçı kurtaracak adam. Bizde malesef böyle bir adam yok. Ekstra işler yapıcak takım kötü oynarken ortaya çıkıp bir gol atıcak, golün pasını vericek maçı getirecek adam. Müslim'in bu tarz çıkışları oldu ama tam anlamıyla bahsettiğim kişi o değil malesef. Ceyhun bizim ekstra adamımız olabilir. Karakteri falandı filandı diye konuşmayacağım. O takımın başındaki hocanın sorunu. Uğur Hoca ben Hocayım, teknik direktörüm diyosa o olayı kendisi çözecek. İbrahim Şahin'in de bu konu hakkında aracı olduğunu biliyoruz. Kendisinin Ceyhun bildiğiniz gibi değil, ağzı var dili yok adamın adı çıkmış dediğini de duyduk. Gerçi bu kadar da melek değil ama Süper Lig yolunda bize gerçekten büyük katkılar sağlayabilir.


Bu yazıyı Ceyhun okur mu ona ulaşır mı bilmiyorum ama biz yine çağrımızı yapalım. Bir alt lige gelmek istemiyor olabilirsin ama gel şu şampiyonlukta senin de payın olsun. Futbolunun son demlerini yaşarken gel bir şampiyonluk yaşa bizimle. Gelecek sene de giyersin 10 numarayı Süper Lig'de tekrar oynarsın Orduspor forması altında.

4 yorum:

  1. gelmeyenlerin takimlari insallah düser ikinclige varsin gelmesinler en böyük orduspor bizim baskan

    YanıtlaSil
  2. : ) Bu beddua gerçekleşirse, Ertuğrulun Konya'ya, Bülent Karabük'e gittiiğini farz edersek iki takım sıkıntı yaşar : )

    YanıtlaSil
  3. bir takas gundemde ama bakalim oncelik ceyhunda sanirim.

    YanıtlaSil
  4. orduspor ceyhunsusda cikar süperlige gönlü yoksa gelmeye zorlamaya gerek yok fayda salamaz bize kulübün gelirini artirmak lazim maclara daha cok seyirciyi cekmek gerekiyor evimizde oynadigimiz maclari dolu seyirci oynarsak hem külübümüzün geliri artar hemde maclari kazaniriz külübün geliri iyi olursa bize naz yapan oyuncu da kalmaz kosarak gelir..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...