20 Mayıs 2011

Divane Aşık Gibi 1 Yaşında : )

''Yağmurlu bir ilkbahar gecesiydi , '' demeyeceğim. : ) Sanki dün yola çıkmış gibiyiz ama üstünden bir sene geçmiş. Yola çıkarken tabikide başarılı olmayı, güzel bir blog ortaya çıkmayı düşünüyorduk ama 1 senede geldiğimiz noktaya baktığımızda yeni, çok yeni bir blog olmamıza rağmen kaydettiğimiz aşama ve ulaştığımız kişi sayısı mutluluk verici. 1 senede bu noktaya geldiğimizi düşünürsek Divane Aşık Gibi zamanla çok daha kaliteli yazılar ile Orduspor taraftarının sesi olmaya devam edicek. Hiçbir zaman profesyonel olalım diye bir kaygı içerisinde olmadık. blogspot çatısı altında aynı amatör ruh ile bu blog yaşamaya devam edicek...

Bloğun kurulmasının üzerinden tamı tamına 1 sene geçti. Bugün 1. doğum günümüz. Geçen sene bu zamanlar yola çıkmıştık. İki kişi ile çıktığımız yolda bloğumuza katılan diğer kardeşlerimiz ile kocaman bir aile olduk. Yola çıktığımız günden bu yana 256 yazı girdik bloğa ve 95.000'e yakın kişi ise bloğu ziyaret etti. Orduspor taraftarının bloğuyuz dedik ve direk taraftarın görüşlerini duygularını dile getirdik bu satırlardan. Kimseye yaranma, şirin gözükme derdimiz olmadı. Yeri geldi acımasızca eleştirdik, yeri geldi yazdığımız yazılar eleştirildi ama bizim duruşumuz 1 sene boyunca hep aynı kaldı ve bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz.

Bloğumuza katkıda bulunan, bizleri takip eden ve okuyan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca birçok yazımıza yer veren yerel ve ulusal basına, sosyal paylaşım sitelerine çok çok teşekkür ederiz.

Aslında duygusal bir yazı çıkacak diye girdim ama öyle olmadı. : )

Son olarak ;

Blog sadece Ordusporluyum diyenlerin ve öyle kalacak.
İyi ki DOĞDUN D.A.G ! : )

8 yorum:

  1. Sonradan katıldığım, hatta son 1 aydır eşlik edemediğim Ordu'nun tek blogu DİVANE AŞIK GİBİ'nin Doğum günü kutlu olsun o zaman....

    Seneye bu blog Galatasray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon deplasmanlarını yazacak...

    YanıtlaSil
  2. 2 kisi ile basladik ibrahim evet ama simdi tam tamina 6 kisiyiz kota koymadik yuregi orduspor icin atan ordu icin atan o cift renk icin tozlu betonlarda kalbi orduspor diye carpanlarin yeri burasi unutmayin dostlar.
    DİVANE AŞIK GİBİ'nin Doğum günü kutlu olsun mubarek olsun :)hayirli olsun uzun omurlu olsun zaman....

    YanıtlaSil
  3. Kutlu olsn yeni yaşınız,hep bizimle olun =)..Nreye yazacağımı bilemedim acıkcası..Hocamız basın toplantısında ;Murat Akın ,Emrullah ve Ali Çamdalı'nın oynamasının çok zor oldugunu söylemiş..Bunun bna bi şaka olduğunu söylersenız çok sevinirim.Kadroda başka orta saha oyuncumuz yok bnm mantığım almıyor nasıl kazanacgz ?

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel birşey çıktı ortaya. Bu ailenin bi parçası olduğum için şanslıyım sanırım. O 1'in yanına 0 koyduğumuz günleride görür müyüz :)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten de bu blog da sizler de bizden birisiniz, Orduspor'umuzun bir parçasısınız ne güzel ki. Kalbi Ordu atan herkesin bloğusunuz.
    Ben de bu güzel bloğun ilk yaşını kutluyorum ve uzunca yıllar böyle devam etmesini temenni ediyorum :) Süper Lige çıkmak için çabaladığımız bugünlerde de yeri geldiğinde süper ligin şampiyonu olmak için çabalayağımız günlerde de yazılarınızı okumak dileğimle :))
    İlk 365 gününüzün hatrına, hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. "D.A.G 10 yaşında!"
    bir sonraki haber---
    "Final aşkına saldır Morbeyaz!" yanlış anlaşılmasın Türkiye Kupası finalinden bahsetmiyorum. :) Takım kaptanı da Bojan Krkic bu arada :) nice senelere D.A.G

    YanıtlaSil
  7. Armaşkı52 hoca tamamen taktiksel bir aciklama yaptigini dusunuyorum gonlunu ferah tut.

    YanıtlaSil
  8. @ Bilsay

    Bojan yaşlanmış olur o zamana kanka : )
    Daha erken olsun,5. yılımızda falan...

    @ Bengü , @ Arma Aşkı

    Teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...