17 Mayıs 2011

Şampiyonluk Aşkıyla BİRLEŞİN!



Anlatmaya sayfaların yeterli olmayacağı bir deplasman yaşadık. Bu cümleden sonra size takımın mükemmel futbolundan falan bahsetmeyeceğim. Aslında bahsedeceklerimin futbolla bir ilişkisi varmı yokmu, ondan da şüpheliyim. Bir şehrin özleminin ortaya çıkardığı ortak ruhtan bahsedeceğim size. Çok da uzatmayacağım..

Bir nehir düşünün..Adı Morbeyaz olsun.. Kolları olsun.. Bir kolu Ordudan, bir kolu İstanbuldan, bir kolu İzmirden, diğer kolları bilmem nerden aksın.. Denizliye doğru.. Aktı da.. Denizlide Nehr-i Morbeyaz , hırçın bir Karadeniz oldu.. Hayallerine varmak için önüne çıkacak her engeli aşacak kadar büyüdü..

Şimdi bir de iki çocukluk arkadaşı düşünelim.. Aynı mahallede büyümüş.. İçindeki Ordu sevdasını, Orduspor sevdasını birlikte büyütmüş, iki can ciğer arkadaş.. Maç sabahı bir simiti bölüşerek, karınlarını doyuruyorlar ve ortak hayaller kurarak 19 Eylül stadına doğru yola koyuluyorlar.. Stadın önüne gelindiğinde bir hüzün çöküyor ikisine de.. Çünkü vakit ayrılık vakti.. Farklı kapılardan girecekler stada, farklı tribünlerde olacaklar..

Denizlide cümle alem bizim nasıl tek vücut olduğumuzu, nasıl kenetlendiğimizi gördü.. FİDANGÖR’ü, AKINCILAR’ı, ODÜOS’u, ORTAD’ı, ÇILGINLAR’ı ve sayamadığım bir çoğu dört bir koldan Denizliye aktı.. Herkes birbirinin sağ salim yolda olup olmadığını merak etti,birbirinden haber aldı.. Sonra omuz omuza tribünde yer aldık.. Bütün gruplar birbirine kulak verdi.. Herkes nasıl tek bir ses yakalarız, nasıl ortak ruhumuzu sahaya yansıtırız diye kafa yordu, çabaladı.. Sonuçta ortaya dillere destan bir deplasman hikayesi çıktı..

Gün, Denizlideki ruhumuzu topraklarımıza taşıma günüdür.. Gün bir olma günüdür.. Gün, kırgınlıkların, kızgınlıkların, “Ordusporluluk Ruhu”nun altında ezilme günüdür.. Çağrımız içten ve samimidir.. Tarihi 23 Mayıs Gecesinde çocuklarımıza, torunlarımıza,o ilk gece maçında, Orduspor taraftarının, nasıl bir maçı tek başına aldığını, takımını nasıl oynattığını anlatalım.. Bütün Türkiye tüyleri diken diken bizi izlesin,, süper lige bizi istesin.. Haydi sevdası ortak, hayalleri ortak, dertleri, kederleri ortak, aynı mahallenin çocukları!


ŞAMPİYONLUK AŞKIYLA BİRLEŞİN!

ŞAMPİYONLUK AŞKIYLA BİRLEŞİN!

ŞAMPİYONLUK AŞKIYLA BİRLEŞİN!


3 yorum:

  1. Bu maçta herkes elinden gelen fedakarlığı yapsın artık. İçerde ayrı gayrı deplasmanda omuz omuza nereye kadar ? Rize maçı tarihimizin belkide en önemli maçlarından biri olucak. Bu çağrıya bütün taraftar grupları kulak versin. Maçtan günler önce ne yapılacağına nasıl yapılacağına toplanıp karar versinler.

    YanıtlaSil
  2. Bu maçta ayrı gayrı durmanın bahanesi yok..

    YanıtlaSil
  3. nasil eskisehir macinda cehennem ettiniz orayi yaktiniz o mesaleleri simdi bir kez daha yakin. siradan bir lig maci degil super ligin sac ayagi! 1nci mac ustune ustluk aksam maci. yakin o mesaleleri mesalenin dumani yukselsin boztepeye mac sonrasi atlariz hepberaber boztepeden :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...