22 Mayıs 2011

A Milli Belçika Kadrosunda Olanlar ve Olmayanlar...


A milli futbol takimimizin Belcika maci kadrosu aciklandi bana gore o formayi hak etmeyenleri dilimiz dondugunce kimlerin hak ettiginide yazayim istedim.Simdi bakiyoruz yerlerde surunen takimin futbolcularinin bir kaci haric A milli kadroya cagrilmalari gecen senenin sampiyon takimindan bir Allahin kulu cagrilmiyor.Sinan Bolata olan hayranligi devam ederken gozlerimin Cenk Goneni aramasi kadroda olmamasi..

Çağlar,Gökhan zan,Selçuk şahin isimlerini gorunce kisa sureli bu ne yahu dedim olmamasi gereken futbolcularin basinda gelen bu 3 isim neden olmamali soyliyelim.. Çağlar yada Selçuk takimlarindaki performansina bakiliyorsa Hasan Ali Kaldirim ne oynuyor ve Selcuk nasil bir performans sergiiyor ki Necip gibi bir yeni yildiz goz ardi ediliyor.Ama Guus Hiddink abi Selcuktan cok memnunmus da bla bla bla...Gokhan zan beyefendinin Milli takima nasil secildigini ne oynadigini bir Allahin kulu anlatsin lutfen Bursaspordan Omer neden yok Gokhan harikalar mi yaratiyorda bizler goremeiyoruz.

Olcan,Hurşut,Volkan şen,Serdar Aziz,İbrahim öztürk,Orham şam, ilk akıla gelenler düzgün,tarafsız ve ciddi seçimler yapılsa ama ne yazik ki goremiyoruz boyle secimler oldukca dogru duzgun secimler olmasini arzu etmekten baska ve bu yaziyi yazmaktan baska bir sey gelmiyor elimizden.Oysa ki dogru secimler yapilsa yukarida saydigim isimler kadroya alinmis olsa insanlar takımdan soğumaz hemde bu takım çok daha başarılı olur.Ayrıca bu seçimler çok oyuncuyu futboldan yada Milli takımdan soğutuyor dusuncesine sahip olmaya basladim desem yeridir hani.

Bu futbolcularin transfer tekliflerini değerlendirirken tercihlerini etkiliyor olacagini kim soyliyebilir.Basit bir örnek son şampiyon şuanki ligde 3.olan ve kadrosunda hep yerlilerin katkısı olan bir takımdan üstelik çok genç yetenekleri olan,şampiyonlar ligi tecrubesi bile görmüş adamları almıyorsan Milli takım ideali olan bir oyuncu Bursaspora gelirken acaba der.Ama G.saray alt sıralarda iken bile iskelet oluşturabiliyorsa,kadroya giremeyen adamlar bile Milli oluyorsa gerisini anlatacak söz kalmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...