5 Mayıs 2011

Manchester United-Chelsea



Hafta sonu malum Premiere Ligde Sampiyonlugu belirleyecek olan mac Man utd-Chelsea maci var united in galibiyeti sampiyonluk icin yolun yarisini gecip..bitime 3 hafta kala bu buyuk viraji kayipsiz gecip sezonu sampiyon kapatmak.United in en buyuk istegi...birde united cephesinde 23 gun sonra oynanacak Wembley finali onun oncesi ise Chelsea maci.Bu macin onemini dun aksam oyanan Schalke macinda Valencia ve Van der sar disindaki tum takimi rotasyona sokan Sir Alex Ferguson..3 gun sonra oynanacak olan maci ciddiye aldigi yaptigi rotasyon ile belli etmis oldu.Simdilik Man utd cephesini birakip Londranin guney temsilcisinden bahsedelim birazda.

Chelsea de durumlar biraz daha zor gecen hafta Hotspur karsisinda geriden gelip maci cevirmesi ile amansiz takib durumunda herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden Old Trafforda gelirken.Oncelikli olarak puan durumunu esitleyip son haftaya kadar kovalanacak bir sampiyonluk yarisi var onlarinda.Ilk hedefi 3 puan fakat Manchester icerde daha mac kaybetmisligi yok.Derbi niteliginde mac fakat zorlu bir 90 dk olacak. Kendi acimdan iki ekibin guzel bir mac cikarmasi bizlere guzel bir futbol izletmesi tek temennim..


Bakalim pazar gunu Old Traffordda Kirmizi seytanlarmi yoksa Maviler mi galip gelecek izleyip gorecegiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...