1 Mayıs 2011

Özlemişiz | Diyarbakırspor 0 - 3 Orduspor

Rakibin Diyarbakır olması yada diğer şeyler çok fazla da etkilemedi aslında. Dün yine çocuklar gibi şendik. Kaç hafta sonra galip geldik tekrardan hatırlatmayayım ama gelen galibiyet ve rakiplerimizden gelen haberler biraz olsun morallerimizi düzeltti. Çok fazla beklenti içine girmek tekrardan kötü mü olur bilmiyorum ama 2 maçımız kaldı ve bu maçları alırsak ligi yaşadığımız onca sancılı günlere rağmen ilk 6 içinde tamamlayacağız ve umutlarımızı sürdüreceğiz. Hala herşeyin bizim elimizde olması bile umutları sürdürmeye yeter de artar.

Diyarbakırspor'u 3- 0 geçtik. Diyarbakırspor'un sahaya çıkmasına çok çok sevindim. En azından gittik bir emek sarfederek maçı kazandık. Takım nasıl oynadı bilmiyoruz. Tv vermediği için izleyemedik, özet görüntüler de hala yayınlanmadı. Gerçi çok da önemi yok nasıl oynadık. Numan, Ahmet Kuru ve penaltıdan İrfan atmışlar gollerimizi. Ahmet Kuru'nun uzun zaman sonra ilk 11'de çıktığı ikinci maçında ikinci golünü atması ligin geri kalanı için mutluluk verici. Tavşanlı maçı öncesi blog ekibi olarak takıma mektup yazmıştık. Ahmet Kuru'ya ben yazmıştım ve mektuba ilk giriş cümlem, ''Biz senin volelerinin, rövaşatalarının gol olabilme ihtimalini sevdik : ) '' idi. O sıralar Ahmet'in formayı giyeceğini düşünmemiştik ama kendi aramızda da dalga geçmiştik çıkıp golü atıp blog ekibine hareket çekmesin diye : ) Samsun maçında ıska geçtiği vole (!) gol olsaydı şuan çok daha farklı konuşabilirdik ama yinede gösterdiği performans ile bizlerin yüzünü kızarttı. Umarım da kızartmaya bizleri mahçup etmeye devam eder.


Elimizde maç hakkında çok fazla şey olmadığı için mevcut durum üzerinden hoş beş ettik yine. Samsunspor bu hafta Süper Ligi garantiledi. Şampiyonluk görüntülerini buruk bir şekilde izledik ve hesap kitap yapıp biz olabilirdik diye hayıflanıp durduk. Ama umutlar azalmış olsa dahi içimizde biryerlerde hala hayaller var. Kurulan güzel hayaller var. Play off sonrasında son vereceğimiz özlemler var.


Herşey bizim elimizde olmasına rağmen neden bu kadar durgun ve herşeyden vazgeçmiş bir tavır içerisindeyiz ? Bunun sebebi biz değiliz. Futbolcularımızın bize verdiği psikoloji bu. Bizim içimizdeki heyecan ufacık bir kıvılcımı bekliyor harekete geçmek için. Karşıyaka maçında bize o ışığı gösterin ve hem bizi hem kendinizi zor dahi olsa bu takımın çıkacağına inandırın..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...