31 Mayıs 2011

Güle Güle Jerry...

Hala Süper Ligin sarhoşluğu içindeyiz ama akşam üstü aldığımız bu haber içimizi biraz olsun burktu. Takımdan illaki kopanlar olacak ama şuanki psikolojiyle ben kendi adıma hiçbirine gitsin diyemezken takımda kalmasını istediğimiz futbolcuların belkide en başında gelen Jerry'nin takımdan kopması pek iyi bir haber olmadı. Ligin büyük bir bölümünü yedek kulübesinde geçirmesine rağmen o formayı sırtına her geçirişinde canını dişine takması onu güzel hatırlamamıza yeterde artar. Jerry bugün Manisapor ile 3 yıllık anlaşma sağladı ve sağlık kontrolünden geçti.

3 sezondur o formanın hakkını canını dişine takarak verdi. Bir futbolcu hata yaptığı zaman bile alkışlanıyorsa, ''I love you Jerry'' haykırışlarıyla oyundan çıkıyorsa, hele bu olay Ordu'da oluyorsa o futbolcunun gönlümüzde nasıl bir yer edindiğini az çok anlatmaya yeter. Bizden biri gibi oldu Jerry ama her beraberliğin birde ayrılığı var. ilk geldiği sezonun devre arasında Sporting Lizbon talip olmuştu fakat bırakmamıştık. Gönül isterdi ki bu formayı Jerry Süper Ligde de giymeye devam etsin ama nasip değilmiş. Gözümüzün önünde olacak olması iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama onun güzel futbolunu, hırsını Ordu unutmayacak.

Bu şampiyonluğu kadroyu biz kutsalımız saydık. 26 yıllık özlemimiz sona erdi dile kolay ama Jerry'nin yeri başkaydı.

Döktüğün her bir damla ter için teşekkür ederiz JERRY.
Yolun açık olsun KARAOĞLAN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...