8 Mayıs 2011

Bursadan Meydan Muhaberesi Haberi Geldi!


Bursaspor-Besiktas maci vardi dun ve oynanamadi.Iptal edilen bir super lig maci karar persembe gunu aciklanacak.Simdi bizler ne demiyelim yada neler diyelim..madem o cift rengin formanin armanin tozlu merdivenlerin kahrini tozunu cekerken cirkinlestirenlere bir kac cift laf edelim burdan.

Ilk macta olanlar Istanbul Inonudeki meydan muharebesi ve simdi karsilik vermek isteyen cenah Bursaspor idi rakip taraftar daha stada gelmeden cevik kuvvet ile catismalar vs bu mevzu Bursaspor un dustugu seneden beri sure gelen bir sorunsal idi bunu iki rakip takimin taraftarlarinin gidemedigi bir deplasman olmaktan bu sene cikmisti ki..Istanbul ayagi gibi Bursa ayagida bol "action" a sahne oldu valilik ve emniyet'in burda zaafi vardir.Bunu kimse inkar edemez lakin..Olaylarin gelismesinden sonra Bursaspor klub baskani Yazicinin soylemleri sivazliyorum ben der edasinda idi soylemlerinin yaninda mesuliyette kabul etmiyor.Yada bizler yanlis hatirliyoruz kimdi yahu bu fitili atesleyen guruh?

Spor basinin cok bilmis lafi ile soyliyeyim bu kendini bilmez taraftar guruhu hos vali bunlara capulcu dedi ya neyse cok uzatmiyacagim.Emniyet ve valilik hem Istanbul hem Bursa sinifta kalmistir.Ilk mac Besiktas 3 mac ceza yemisti bugunku olaylarin ilk ayagindan sonra..Bursasporu ise bekleyen agir bir ceza var.

Vali sagduyulu olmaya calisti ama Bursa taraftari bu durumu sagduyu ile degil cok okudugumm cumle ile karsiligini verdi "nasil karsilanirsak oyle agirlariz" lafi muharebenin ikinci ayaginda Bursa taraftari yerine getirmistir.Boyle cumleler kurmak hos degil ama muharebe vs gibi hani ama ortada hakikatten rezil bir tablo var.

Olayi ozetliyelim tek cumle ile ve yazimizi bitirelim.Besiktas taraftarinin tutumu karsisinda Bursaspor taraftarinin gosterdigi reaksiyondur dunku olaylar.


Gel gelelim bundan sonra neler olur yine deplasman seyircisinin olamdigi maclar serisine doneriz bu iki taraf ne zaman duralim etmiyelim yapmiyalim demedikleri surece hic birsey kolay kolay degismiyecege benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...